Poslušně hlásím, že sem myslel, že se jedná o zálohu viz. první strana a jak na to koukám, tak většina lidí to má už zaplacené celé Má se to tedy zaplatit teď, nebo až nějak doplatit později? Já jen abych v tom jaksi neměl bordel.
tak jelikoz se nam to kvapem blizi tak se chci zeptat jak si zhruba predstavujete cestu myslim jak dlouhy pauzy jsou v planu... Ja vzdycky kdyz jsem jel nekam dal tak kvuly maly nadrzi sem zastavoval kazdych cca 100-120km ale zastavka probyhala tak ze jsem jenom natankoval a trada opet do sedla a pokracoval jsem v ceste.
Viděl bych to po 100km rychlou pauzu (záchod + dotankování malých skútrů) a po 200km větší přestávku (dotankování větších skútrů + třeba kafe, občerstvení atd.)
Ale je to fakt jedno a asi zbytečný takhle plánovat. Rozhodně zastavovat budeme, takže budeš mít možnost dotankovat
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
rezervujte si pro mého "svštoběžníka" 15litrů na jedno tankování za letu Přeci jen Hornet je víceúčelový stíhací letoun schopný provozu z letadlové lodi a za každého počasí, který je určen jak pro vzdušné souboje, tak i pozemní útoky...
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p