od foky » 04 bře 2011, 18:58
Zduř,
tak jsme se právě vrátili s Tomášem@125 z Motocyklu 2011. Musím uznat, že pro mě osobně poměrně překvapení. Nečekal jsem nic, ale viděl jsem dost. Bohatě zastoupené stánky Yamahy, Hondy, Suzuki, Kymca, KTM, Aprilie atd. Skromě, ale přece jen zastoupené stánky HD, BMW a dalších. Nutno podotknout že jsem se celou dobu hodně bavil krásnými slečnami (U stánku Kymco a u Hondy VFR zejména). Hodně mile mne překvapila možnost sednou si na skoro každou motorku, včetně Hondy GW apod. Vstupné 150,- nevnímám jako nějakou "křeč". Já osobně jsem se chtěl ještě podívat do Holešovic, ale když jsme slyšeli názory těch lidí, kteří tam už byli, tak jsme to vzdali. Celou zoufalost výstavy v Holešovicích podthoval vůz s velkou obrazovkou poutající na výstavu v Holešovicích stojící PŘED VCHODEM DO PVA LETŇANY - opravdu velmi smutné.
Nadávající lidé, kteří přijeli za výstavami druhého konce republiky nás přesvědčili a do Holešovic jsme tedy nešli.
Suma sumárum mají vystavovatelé z PVA u mě osobně velké "+". Rozhodně český nadstandard. Nutno podotknout, že už dnes bylo hafo lidí (ani při třetím průchodu kolem stánku Hondy nebyla možnost sednout si na GW) a hraniční počet lidí pro pořízení aspoň "nějakých" fotek. Rozhodně nedoporučuju chodit tam zejtra, protože to bude prostě davovej nesmysl.
Když už se tam vydáte zítra - přeji pevné nervy.
Pár fotek dodám večír.
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...