Teprve před chvilkou jsem se vrátil a dnešní den víc než vydařený
Sraz byl v 9:30 před výstavištěm v Letňanech. Dopoledne to docela šlo, ale kolem 12:30 - 13:00 to už byl docela masakr. V tu dobu už jsme, se ale pomalu a jistě blížili k východu a přemístili se směr Holešovice, takže to bylo bez problémů. Odpoledne bych tam už, ale být nechtěl.
Motosalon - jak už tu psal tuším foky, tak super prezentace Hondy, Kymca a A-Spiritu. u Hondy jsem si moh poprvé naživo prohlédnout SW-T600 a SH300i .... designově obě hoodně povedené. Venku jsem si vyzkoušel jízdu na scootu od Akumota ... a uvnitř si vyzkoušel helmu se zpětným zrcátkem - docela povedenej vynález. určitě by to chtělo vyzkoušet za provozu, ale jinak palec nahoru. Celkově, ale nepřinesla výstava nic nového.
Motocykl - na výstavě v Holešovicích bylo k vidění jen pár věcí: 1, "Vstupní" křídlo, kde byla vystavena Ducati a Victory. 2, Výstava přestaveb, kde se opravdu bylo na co koukat. Co mě nemile překvapilo, tak byla cedulka skoro na každém vystaveném motocyklu - Prosíme nesedat. Jinak se jednalo o tržiště, kde i tak (alespoň podle mě) nebylo co koupit. Sem tam se ještě nějaká ta značka objevila ... SYM, MOTOPRESTIGE, BUSE ... ale jinak nic.
Zakončení proběhlo na Matějské pouti a i tady těch atrakcí dost ubylo
Cílem organizátorů by mělo být spojení obou dvou výstav v 1 jedinou. Pak by se jednalo opravdu o vydařený podnik, kde by na jednom místě bylo vše.
fotky z výstavy jsou ve fotogalerii