Na přání Jižanů se uskuteční vyjížďka letní Kanadou s několika zastávkama ke shlédnutí místních zajímavostí. Zváni jste všichni vyznavači pohodové jízdy.
Takže se na vás těším 20.8. v 11:00 hod na parkovišti před LIDLem v J.Hradci.
. Na daný termín už mám domů objednané brigádníky na sestříhání břečťanu.
Všem účastníkům přeji hezké počasí a projížďku bez nehod
moto.gif
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve. Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Já i Dana určitě jedem a moc se těšíme.Jen doufáme že vyjde i počasí
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Společný odjezd z Č.Budějovic směr JH v 10 hod. z pumpy ČSAD Jihotrans u Otylky????? GPS: 49°0'4.745"N, 14°29'2.940"E
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Jelikož jsem si včera přivezl skútr ze servisu s novým těsněním pod hlavou a novou zadní pneu, hned ho projel a vypadá to, že šlape jak hodinky, tak já budu v Hradci v jedenáct vartovat TAKY!!!
Mám natankováno a už sem přemejšlel, kam vyrazit, takže tohle je přesně, jak na zavolanou
Jo a ještě, kdyby někdo jel z Tábora nebo z tohohle směru, tak se můžem někde setkat a jet společně. Třeba kolem čtvrt na jedenáct v Plané nad Lužnicí na parkovišti Normy za pumpou Tank Ono.....