Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Tak konečně jsem se dostal k netu.Tak mládeži?Jak jste dojeli Doufám,že všichni si už užíváte hezkého večera a vzpomínáte na Kanadu . Děkuji všem za výbornou společnost a těšíme se na příští akci
Tak jsme také v pořádku dojeli. Děkujeme hlavnímu organizátorovi Pepemu Burgmanovi a i všem ostatním účastníkům za hezkou vyjížďku a těšíme se na další a další společné akce
Derbi Predátor 70ccm,Burgman 650 exe,Burgman 400 K9,Yamaha XT 600 Z Ténéré (prodáno) tel. 724 475 611 Hledáš-li pomocnou ruku, najdeš ji na konci své paže....
Ahoj všem, dojel sem taky v pohodě. Díky za super den bando! S Lukášem sme od křižovatky u "sloupu" do Planý n/Luž. trochu vyhnali pavouky z motoru, takže i to finále bylo parádní
p.s. v termínu Okresních měst jsou táborské slavnosti a nevím nevím, jestli mi nenapaří nějakou práci...
Ahoj všichni - tak jsme s Kenym taky dorazili v pořádku domů. Nejeto krásných 270 km s partou bezva lidí, takže maxi spokojenost. Díky Pepe že jste pro nás připravili tuhle náhradní možnost užít si ty bezva zatáčky na Kanadě Moc se těšíme na další ročník (a samozřejmě předtím i na tohle viewtopic.php?f=20&t=6279
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...