Přátelé, zima se nám úspěšně krátí, přes mrazivé počasí vysvituje sluníčko a ladí nás k radosti nad blížící se novou sezónou .
Tak, jako se už stává tradicí, je třeba svolat první sraz sezóny do Šlapanic !
Vězte tedy, že dne
9. – 10. dubna 2011 se uskuteční již
5. srazík skútrů všech objemů[color=#FF0000]
Protože na 2. srazíku se zřejmě poprvé objevil mezi námi přítel Balů, rád bych dal tomuto srazu motto
Balůovo zahájení sezóny...
Jak vyplývá z „hlavičky“, mohou zúčastnit jezdci na všech strojích jakékoliv výroby a objemu ,s úpravami i bez úprav, všichni, kteří chtějí poznat osobně kamarády se kterými se setkávají na stránkách skutrfora, všichni, kteří se chtějí po zimní přestávce osvěžit hovorem i odvázanější náladou se „starými“ přáteli . Majitelé „smrtek“ by si měli ověřit, zda jim jejich stroj vyvine rychlost alespoň 60 km/h.
Kamarád MVAT je opět ochoten uvařit nějaký výživný guláš, abychom se posilnili před cestou a nemuseli spoléhat na zajištění nějaké restaurace, kde by nás oběd zdržoval...
Příjezd účastníků v průběhu sobotního dopoledne, bylo by však třeba dorazit alespoň do 13:00 hodin. První jezdce budu očekávat od 9:00 hodin.
Cestou zpět z vyjížďky bychom někde v obchoďáku koupili potřeby pro občerstvení ( rum, nealko, lahvové pivo, ..., ale také buřty, chléb, ...), večer bychom poseděli podle počasí buď venku, nebo uvnitř chaty, pobesedovali, něco vypili,...
Po příjezdu bude zájemcům nabídnuta vynikající polévka bramborová s houbami v ceně 20,- Kč/porce
Scooty,až na pár vzácných kousků, však nelze uschovat. Nikdo tam však nechodí, objekt je mimo jakékoliv cesty a obydlí, příjezdová cesta je slepá .
Trasu vyjížďky prozatím nemám upřesněnu, z Leteckého muzea ve Vyškově se mi dosud neohlásili na odeslaný e-mail, ale rád bych vyjížďku směřoval právě tam. Situaci doplním.
Letecké muzeum ve Vyškově mi již účast potvrdilo
Ubytování je spartánské: vlastní karimatka a spacák, spí se na holé dřevěné podlaze. Tekoucí voda (teplá i studená,ale koupelnu nečekejte), elektřina, plyn, kompletní kuchyně (vařit jen z vlastních surovin), WC, k dispozici i místa pro stany, možnost rozdělání ohně venku,...
Nájem chaty žádný platit nebudeme, bude však třeba uhradit spotřebované energie (voda, elektřina, plyn) a „propriety“ pro vaření výživného guláše. Předpokládám, že nebude nikomu proti mysli, když by mužská část účastníků přispěla částkou 70,- Kč.
Ubytování na ubytovně MU jsem zatím nezamlouval, loni jsme obsadili pouhé dva pokoje. V případě zájmu se na ubytovně zastavím a ubytování zajistím.
Takže:
místo srazu: chata MS Šlapanice
Loc: 49°10'24.481"N, 16°43'21.436"E
čas: 9:00 – 13:00
Poznámka:
Uvítám pomoc kamarádů, kteří nemají příliš dalekou cestu k domovu, při úklidu chaty po akci, samotnému mi úklid trvá i dva dny.
Mám naději, že mi v tomto termínu pomohou osvědčení kamarádi – stavěči?
Těším se na vás všechny a provolávám ZDAR 5. SRAZÍKU ve Šlapanicích !
5. srazík – seznam
1975ak + 1
942004
Alex
ALI97
Balcin
BG650 (ot)
Bumbec + Hany
Ciba + Šárka (ot)
David_D
dbar
Děda Pája