Ciao
No MikyMiky má samozřejmě mnohem víc zkušeností než já
, ale vzhledem k těm smilíkům to neber zas tak vážně
a) pánská jízda to určitě být nemá. Jestli bude, závisí jen na tom, kdo se bude chtít zúčastnit. Myslím, že bez baťůžků by to ani nebylo ono
b) co se týče rychlosti, je to složitější. Na takový výlet jedeme nejen poznat něco nového (to můžem i plechovkama), ale i abychom si tu cestu užili. No a to asi 60-kou nebude
To číslo je ale ošidný. Letos jsem jezdil na Gileře Runner 200 (tu jsem prodal jen kvůli možnosti delších výletů, protože mě na něm bolela záda) a až na jízdu po dálnici jsem celkem stíhal. Mimo dálnice se - co já zažil, jezdí rozumně. V koloně to ani jinak nejde. Málokdy se víc než 100 jede mimo při předjíždění.
, takže pro Tebe s 500 by to mělo být naprosto v poho.
Osobně mě nejvíc baví ježdění v horách. Nejen kvůli těm zatáčkám, ale i kvůli nově se otevírajícím výhledům. To ale vůbec nejlepší je, jaká se dá dohromady bezva parta lidí. Máme stejnou zálibu a i když náš věk, naše možnosti i zkušenosti jsou různé, rozumíme si.
Než bude tahle akce, určitě budou i jiné a tam to poznáš sám. Neházej flintu do žita, které ještě nevyrostlo
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[