Všem děkujem za gratulace !!!
Tady jsou fotky od Fraga (vrchního fotografa výpravy):
http://swictor.rajce.idnes.cz/SF_na_ces ... _48_hodin/ Cestopis nebo spíš report z expedice nechám na Mojdovi jakožto organizátorovi akce (možná něco doplnim), ale sám bych chtěl poděkovat (snad to nezpletu, na nikoho nezapomenu a bude to v jakémž takémž pořadí
):
Zbyňákovi za naprosto dokonalé a originální trička, kterými nás na cestu vybavil !!!
Všem účastníkům expedice a obzvláště jediné osobě něžného pohlaví Ohce, která nás nemalou část doprovázela (později se připojil i Evík) !!! Protože si nepamatuju jména všech a konkrétně v Ostravě jsem měl, tak trochu krizi, že jsem ani nevnímal, tak nebudu jmenovat, abych na nikoho nezapomněl
to nechám na Mojdovi
Fragově tetě, kterou sice nikdo z nás nepoznal, ale zajistila nám vskutku luxusní ubytování za pár korun !!!
Fispemu za přivítání na Václavské klobásce !!!
a samozřejmě MOJDOVI a FRAGOVI !!!
Ještě jednou díky Všem za společnost ať už v Brně, Ostravě, Plzni nebo třeba Olomouci
Rád jsem poznal nové tváře (nové pro mě) a podíval se tam, kam bych se třeba nikdy nedostal !!!
Zvláštní poděkování pak patří Markovi Š. (ode mě z práce), který nám zachránil naši fotodokumentaci !!!