od Gek » 17 črc 2010, 16:40
Tak jsem doma. Jsem rád, že jsme se tohoto podniku mohli byť jen částečně zůčastnit. V Olomouci na náměstí jsme prohlédli trochu praštěný orloj a potklali člověka s medvědími drápy. Na následující čerpačce jsme se rozloučili. Přeji všem cestovatelům hezké a volné silnice, dobré počasí a šťastný dojezd do cíle.
Bylo to příjemné, i když na spáteční cestě se mi chtěklo trochu spát. Ale zastávka v Mohelnici byla posilující.
Měl jsem den naplanovaný trochu jinak, i kamaráda v Olomouci jsem měl objednaného, že nás vezme na zajímavá místa v Olmiku. Leč souputníci museli být do 12 hodin oběda doma. A protože jsme spolu přijeli, tak spolu odjedeme, odvolal jsem co jsem objednal a jeli jsme domu. Přesto jsme se zastavili na Svatém Kopečku a koukli i do do chrámu. Bylo sice zavřeno, a to jsem vzal za všechny dveře, které tam byly. Na jedněch byl ale zvonek a podle rčení - líná huba = holé neštěstí - jsem prostě zazvonil. Bylo to 50 : 50. Buď nás odeženou, nebo pustí. Za chvilku pán přišel a odemkl nám chrám. Je opravdu krásný.
Pak jsme jeli mimodálnicově domu. Zastávka v Mohelnici a potom v Rovni na vynikající kaktusové zmrzlině.
Díky Mojdo & spol. za tuto akci.
Naposledy upravil
Gek dne 17 črc 2010, 16:48, celkově upraveno 1
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění" Festina Lente " " Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici "