SF na cestách aneb krajskými městy za 48 hodin

Re: SF na cestách aneb krajskými městy za 48 hodin

Příspěvekod Paul » 06 črc 2010, 22:36

V tom má Mojda 100pro pravdu: na 2 denní maraton a 1400 km to chce silnější stroje, právě proto, aby se čas za říditky zkrátil rychlejší jízdou mimo města.
Bude to únavné a dlouhé, musí se vyšetřit čas na odpočinek, aby to nebyl hazard. :!:
Slabší stroje můžou uspořádat např. soutěž : za 4,8 hodiny objet co nejvíce hospod v Praze/Brně/jiném krajském městě a v každé vypít Birell (varianta pro masochisty, tzv. Camel Boy Tour: no piss resp. keine toalette! - ) :mrgreen:
Když do pekla - tak na pěkným koni !
m: 605 41 48 43
Paul

500+

Reputace: 0
Skútr / moto: *Gilera GP800*3 kufry GIVI*tnkvk*GPS*PMR Alan777*
Tuning / úpravy: * vyšší plégo GIVI * brzdové/koncové světlo na topcase * přední bílé stroboskopy *

Příspěvekod Mojda » 06 črc 2010, 22:55

Paul píše:Slabší stroje můžou uspořádat např. soutěž : za 4,8 hodiny objet co nejvíce hospod v Praze/Brně/jiném krajském městě a v každé vypít Birell (varianta pro masochisty, tzv. Camel Boy Tour: no piss resp. keine toalette! - ) :mrgreen:

Tedy Pablo, ty seš číslo !!! :P :mrgreen: :twisted: :D

Mimochodem, ty se SNAD na několik stováčků kilometráčků nepřidáš ???
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Mojda

1500+

Reputace: 246
Skútr / moto: mrňavá Aprilka

Příspěvekod Děda Pája » 07 črc 2010, 13:36

Mojdo, regaoval jsem na SZ, děkuji za pozvání, ale máme v té době Sraz PAVíků na Mělníku, takže je mi líto, ale příští ročník se připojím.... :P
Buráček 650 a PAVíček Maxíček - stříbrný, Maxia 55, strobo, sirenka, hefty - mazlyck
SOS - 49°47'48.417"N, 18°28'30.398"E
Děda Pája

50+

Skútr / moto: Burák - Burgman 650

Příspěvekod MP » 07 črc 2010, 14:17

I já děkuji Mojdovi za pozvání přes SZ - odpověděl jsem , v té době jsem bohužel v Hungarii , takže se nezúčastním . Všem zúčastněným přeji pohodu na cestách a šťastnou cestu .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
MP

1500+

Reputace: 84
Bydliště: Su z Třebíča, Vysočina - drsnej kraj, drsní lidi, tak to jsme my.
Skútr / moto: Honda XL 600V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Děda Pája » 07 črc 2010, 18:20

Tož jsem si to přepečlivě přečetl, mooooc vám fandím a možná se někde potkáme u Mělníka, Pardubic a podobně. Bo jedeme na sraz PAVíků :D
Buráček 650 a PAVíček Maxíček - stříbrný, Maxia 55, strobo, sirenka, hefty - mazlyck
SOS - 49°47'48.417"N, 18°28'30.398"E
Děda Pája

50+

Skútr / moto: Burák - Burgman 650

Příspěvekod Paul » 07 črc 2010, 21:23

Mojda píše:
Paul píše:Slabší stroje můžou uspořádat např. soutěž : za 4,8 hodiny objet co nejvíce hospod v Praze/Brně/jiném krajském městě a v každé vypít Birell (varianta pro masochisty, tzv. Camel Boy Tour: no piss resp. keine toalette! - ) :mrgreen:

Tedy Pablo, ty seš číslo !!! :P :mrgreen: :twisted: :D

Mimochodem, ty se SNAD na několik stováčků kilometráčků nepřidáš ???

Mojdo, od začátku termínu akce vím, že budu (a už jsem!) na dovolené a tudíž "mimo hru". Teď jsem na Lipně, ale asi v sobotu odjíždíme do Rakouska. Jinak bych určitě s vámi něco objel, ale protože bych se pohyboval v "jiném rychlostním prostoru", neviděli byste mě stejně jako když tam nebudu :D
Držím palce všem účastníkům, hlavně těm na 100% cesty: posunete hranice nemožného o kus vpřed, to je jasná zpráva :wink:
Když do pekla - tak na pěkným koni !
m: 605 41 48 43
Paul

500+

Skútr / moto: *Gilera GP800*3 kufry GIVI*tnkvk*GPS*PMR Alan777*
Tuning / úpravy: * vyšší plégo GIVI * brzdové/koncové světlo na topcase * přední bílé stroboskopy *

Příspěvekod wictor » 08 črc 2010, 00:48

Ještě jsem se ani pořádně neotřepal z expedice na Orlí hnízdo a za pár dní vyrážím znovu na "expedici po ČR" :wink: :P

Sám jsem na to zvědavej cca 1400km za 48 hodin to bude nářez :wink: :P Teď to bylo za 4 dny a bylo to v klidu a v pohodě :wink: :P

Už se ale začínám připravovat :P zatím tedy jen psychicky a fyzicky :mrgreen: , ale termín se blíží zatraceně rychle!!!

Byl bych rád (nevím jestli to tady někde už neni), aby měl každý účastník sebou vysílačku! Sám jsem jí používal na Orlím hnízdě poprvé a věc je to víc než dokonalá!!! a i když už jí stejně asi používáte všichni, tak jen pro jistotu připomínám (podmínkou to, ale samozřejmě neni) :wink: :P
wictor

Moderátor

Reputace: 43
Skútr / moto: HONDA SW-T 400

Příspěvekod ohka » 08 črc 2010, 08:08

Jo, jo, vysílačka je super věc. Většina z nás ji má. Jen někteří nováčci se tomu brání, protože to nevyzkoušeli a neví o co přicházejí. Hlavně s vysílačkou je v koloně mnohem bezpečnější jízda. 8)
Zastavte svět, chci vystoupit !
mobil: 608 804 300 , 608 465 787
ohka

1000+

Skútr / moto: MBK Skyliner 250

Příspěvekod Gek » 08 črc 2010, 09:24

Naprosto souhlasím. Také jsem si myslel že to je nepotřebný doplněk a že si ho pořizují jen boháči jako módní výstřelek. Ale časem jsem dospěl k názoru, že to tak asi nebude a zakoupil přístrojek tento i do své skořepiny. A od té doby vysíračku doporučuji každému. Když jedeme v peruti na výlet, koordinujeme cestu a podrobnosti během jízdy. Ve velké koloně moc nekecáme, ale zato slyšíme pokyny a varování vedoucího jezdce jako např. Pozor díra v silnici, odstavený traktor, cyklistka po směru, ta je má ( myšleno oči ), štěrk v zatáčce a tak podobně. Takže skutečně dobrá věc.
Jen moje vysíračka je nějaká nemocná, protože když nemám na palici helmu, nic neslyším. Takže budu sedět na skutrovi, ve tři v noci na obchvatu na kanále 6 S helmou na hlavě, abych Vás slyšel, že se blížíte. Zastavovat netřeba, zařadím se na konec. Poplácáme se až ve Vysokém Mýtě.
Naposledy upravil Gek dne 08 črc 2010, 11:19, celkově upraveno 1
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění
" Festina Lente " " Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici " :)
Gek

250+

Reputace: 1
Skútr / moto: URAL Retro 750 + sajda

Příspěvekod Mojda » 08 črc 2010, 11:14

A nemohl bys Geku raději zapálit velký oheň, abychom tě v tom šíleném kalupu náhodou bez povšimnutí neminuli a taky, abys nás v té rozhodující milisekundě vůbec zaregistroval ??? :twisted:
Naposledy upravil Mojda dne 11 črc 2010, 11:12, celkově upraveno 4
Mojda

1500+

Příspěvekod Gek » 08 črc 2010, 11:21

To jsem nějak mozkově nepobral s tím kalupem. Asi dnes nemám nejlepší den. :oops:
Oheň raději ne. On je tam i v noci dost provoz a tak aby tam řidiči nezastavovali a nechtěli si opéct buřta.

Edit: Aha. Tak jsem si to asi 30x přečetl a asi jsem to pochopil. Možná. Snad.
Takže je tam odbočka na Roveň ( doprava ) a hned za odbočkou je malinké parkovišťátko. Tam by se dalo zastavit a poplácat se hned tady. Potom zvolna pokračovat na Vys. Mýto.
Pochopil jsem to ?? Nebo zase ne ??
Gek

250+

Příspěvekod past92 » 08 črc 2010, 12:32

pro vás noční ptáky, je třeba vzít v úvahu fanošky z lesů konkrétně srny a jim podobné :idea:
Já když už musím, v lesních neobydlených úsecích si tu a tam vytrubuji na cestu, nevím ale jestli je to láká nebo plaší, mám čerstvý zážitek ze včerejší noci kdy jsme jeli od nehody našeho kamaráda motkaře.
To jen aby jste to brali v úvahu...
kdyby něco tak kontakt: 602 631 350
past92

500+

Skútr / moto: Kawasaki ZZR i GTR 1400 Ex: BURGMAN AN650

Příspěvekod Mojda » 08 črc 2010, 12:54

Omlouvám se kamaráde Geku, to měl být pokus o žertík, který se holt nepovedl. Mea Culpa :oops: !!! Snad mě omluví to, že soused mi zrovna přinesl klasické motorkářské filmy " Bezstarostná jízda " s H. Fondou, D. Hopperem a J. Nicholsonem z roku 1969 a britskou odpověď na něj " Volný jako pták ". Emoce mě nějak nakoply a tak jsem napsal, co jsem napsal. Samozřejmě, že žádná divočina se konat nebude, nejsme cvoci :twisted: !!! Máš u mne jednoho Birella za psychoújmu, souhlas ??? !!! :P

Davide, díky za varování, to je určitě k věci. Jen doufám, že nebudeme mít moc smůly !!! :shock: Zákeřná otázka : a ukážeš se taky ? :P

PS: Já bohužel vysílačku furt nemám, takže doufám, že ji snad budou mít spoluúčastní jezdci.
Naposledy upravil Mojda dne 08 črc 2010, 13:21, celkově upraveno 2
Mojda

1500+

Příspěvekod Gek » 08 črc 2010, 13:17

Netřeba omluv. Stejně nechápu za co. Nemám újmu, jen ráno jsem měl průjmu. :roll: :lol: :lol: :lol:

No asi to Mojdo necháme na debatu oko v oko :D . Birela beru, taky ti něco vezmu. Už je to za týden.
S těma srnkama je to dobrá poznámka. Prodávají se taková plašítka, ale nevím jak fungují.
Prostě stále platí to, co mám napsané na skútru. Festina lente.

Amicitia nisi inter bonos esse non potest – Přátelství může být jedině mezi dobrými lidmi. (Cicero)
Gek

250+

Příspěvekod janowo » 08 črc 2010, 13:47

Vysílačku taky nemám,protože mám na placení plno jiných věcí,možná i duležitejších,ale už taky o tom váááážně přemýšlím :D Jinak,já si Vás určitě někde najdu a snad ani nebudu muset zapalovat skutra abyste mě viděli :D
janowo

250+

Skútr / moto: Yuki 125 spree,Yamaha x-max 250
Tuning / úpravy: trochu karbon.folie po pádu

PředchozíDalší

Zpět na Reporty 2010

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek