g.man píše:Mojdo už se ví, kde v Brně budete zastavovat? Že bych tam počíhal?
Náš brněnskej kamarád G.man to na Moravském náměstí v Brnéčku zkouknul a poslal následující report :1. U Janáčkova divadla se sice parkuje, ale do 15:00 hod. tam je zákaz vjezdu mimo vozidla s povolením divadla.
A protože za zákazovou značku se dává pokuta a bod a jezdí tam MP, tak bych se tam raději necpal.
- To už si myslím, že je lepší zaparkovat jakoby zezadu u toho památníku, t.j. za posledním zaparkovaným autem vpravo - přejet přes chodník - příjezd jako zespodu z Milady Horákové, a pak je tam takové trojúhelníkové prostranství, kde by to snad tu chvíli nemuselo nikomu zavázet (Varianta 2, nelegální, dle mě nejlepší, pokud nevyjde varianta 1. GPS: 49°11´58.263“N 16°36´32.744“E).
-Legálně parkovat skoro není kde, jedině doufat, že tam v sobotu odpoledne nebudou parkovat ty auta mezi přechodem a značkou "zákaz stání" - opět příjezd od Milady Horákové a pak stání hned za přechodem na pravé straně (varianta 1 - legální, se štěstím, na fotomapě tam stojí 5 aut, GPS: 49°11´58.729“N 16°36´34.76“E). Snad jsem to popsal trochu srozumitelně.
-Teoreticky také je zepředu naproti čelu pomníku směrem od parku široký chodník, cca 5m, ale jsou tam zastávky tramvají a moc to bije do očí - nedoporučuju.
2. U Červeného draka bude otevřeno, v případě hezkého počasí zahrádka, jinak hospoda. Jen jedno nebo druhé. Pokud bychom chtěli rezervaci, tak týden dopředu, tel.: 541 236 047, ohlásit počet.
Snad jsem alespoň trochu pomohl a doufám, že se v sobotu potkáme.
Tolik G.man ( Roman )