Mojda píše:Navrhuji, aby všichni, kdož jedou už v pátek směrem k Sečské raketové základně, se dohodli na odjezdu v 16:00 hod. od obchodního centra ve Štěrboholích (nebo Štěrboholech ??? ) Co vy na to ?
Děda Pája píše:A je to tady, když člověk plánuje moc dlouho dopředu, něco se pos...e. Maxi, jakkoli je mně to líto ( a doufám, že i vám) musíme to s Bábou skrečovat... ona problémy pracovní, já zdravotní a bojler v komatu.... Takže jiné aktivity... . Snad to nezpůsobí velké potíže správci campu, chatku s topením můžu přepustit potřebnějším.... Tak snad příště !!!!
guttata píše:Tak přátelé, mrzí mě to a určitě toho budu litovat, ale z rodinných důvodů musím svou účast na letošní Seči zrušit. Tím pádem vzniklo u Janona v chatičce volné místo. Takže kdo chcete spát pod střechou, máte šanci. Jinak si to tam užijte i za mě a po víkendu čekám zpravodajství a fotky. Ať mám nad čím ronit slzy...
JaroslavP píše:Mám opačný "problém"
Měl jsem mít dovolenou a nemám. V sobotu a neděli ovšem tím pádem volno mám a tak bych se po loňské účasti připojil rád i letos. A možná jak čtu se najde i místo pro nocleh anžto budu zjevně bez batůžku (zatím tak na 90%). Na koleno neaspiruji a předpokládám, že nějaký jiný žvanec se najde.
Takže přijedu určitě jen ještě dám vědět jak. A omlouvám se za to, že tak pozdě, jenže rád vás uvidím.
Jarda
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků