vlastak píše:Maxi zdravím ,prosím o zajednání jednoho kolena a 2x snídani
Díky V.
KYBLOS píše:Max: dobrý jedu, teď už vím, že budu muset jen na noční 26.9. a to dvanáctku, takže od 18:00 hod. Radši to ale nebudu na Seči přehánět s alkoholem, páč radši pojedu ráno v neděli v cca 9:00 hod. k domovu. Člověk nikdy neví no, co když se něco .... znáš to, pak bych potřeboval čas, abych to na šestou stihnul.
slapky píše:Paráda, Kyblíku, další dobrá zpráva !
Když nechce Max prozradit trasu, měl by ale si vzít na starosti (navíc k těm které s pořádáním má) také zajištění počasí bez deště . Chlad už nezastaví ...
Já jsem to v dubnu nezvládl. Byl jsem jediný který nezmokl .
stenly píše:Zdravím všechny, rád bych se přidal. Pojedu s batůžkem, takže prosím o dvě kolena a dvě snídaně.Díky
R1 Max píše:KYBLOS píše:Max: dobrý jedu, teď už vím, že budu muset jen na noční 26.9. a to dvanáctku, takže od 18:00 hod. Radši to ale nebudu na Seči přehánět s alkoholem, páč radši pojedu ráno v neděli v cca 9:00 hod. k domovu. Člověk nikdy neví no, co když se něco .... znáš to, pak bych potřeboval čas, abych to na šestou stihnul.
Já věděl, že házet předčasně pšenici do žita se nevyplácí. Uráááá.
Mojda píše:Ale je sqwělé, že po loňské pozitivní zkušenosti ( s námi ) už hospodyně nebudou schovávat dcery, psy a slepice někam daleko do lesa...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník