Není to tak dávno, co jsem sám sedlal malý objem, takže samozřejmě souhlasím, že celá Seč vč. vyjížďky je určena pro každého, bez rozdílu objemu, výkonu nebo maximální rychlosti. Ale na rovinu se přiznám, a nestydím se za to, že se mi nechce jet z Prahy na Seč 50km rychlostí. Takže bych drze Richijanovi ukradl celou jeho organizační strukturu vč. trasy a místa setkání a pro ty, kteří chtějí jet sice kochačku, ale rychlostí kolem 100km/h bych navrhl setkání ve Štěrboholích v 9:00 a odjezd v 9:15. Záleží samozřejmě na tom, jestli z Prahy vůbec pojedou nějaké padesátky. Pokud by vývoj ukázal, že ne, můžeme jet všichni pohromadě, ale pak zas nemá význam vyrážet v půl 9... Připadá vám takovéhle rozdělení smysluplné? Hlašte se kdo z pražáků a okolňáků by jel v rychlé a kdo v pomalé koloně.
Kdyby náhodou došlo k nedorozumění co chtěl guttata ríci... Mám pro vás vysvětlení.Téma jsem od tohoto příspěvku rozdělil aby jsme se zde dohodly jak pojedeme z Prahy a nerozebíraly to v tématu SEČ.Tam se dolaďují přihlášky a sraz jako takovej.Díky za pochopení. jel.en