Orlí hnízdo 2010

Re: Orlí hnízdo 2010

Příspěvekod Richijan » 10 kvě 2010, 20:44

Ciao 8)
To MisaKacenka - jen pro informaci: WiFi u Merlina nemaj a hlavní prostor je směrem od ulice dozadu v suterénu tak nevím jaký tam bude příjem :| .
Osobně si myslím, že pro plánování je nejlepší mapa. 1 na 17" notebook se dá zobrazit buď jen výřez, nebo na něm nic moc vidět není. Navíc jestli nás tam bude víc, tak je mapa zase lepší. :roll:
:wink: ale zkusit to můžeš :wink:
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Richijan

1000+

Reputace: 0
Bydliště: PRAHA 10 - Strašnice, GSM: 737 905 708, rischa@volny.cz
Skútr / moto: Yamasaki, Malaguti, 2x Runner, 2x T-max
Tuning / úpravy: Roadster Mazda MX-5 NBFL

Příspěvekod MisaKacenka » 10 kvě 2010, 21:01

Tak net by sel pres mobil...prave proto se ptam, jestli to ma cenu :)

Nevim, jestli mam mapu oblasti - kouknu se ;)
MisaKacenka

1500+

Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod wictor » 06 čer 2010, 18:02

S Richijanem jsme se v Krkonoších dohodli, že ZRUŠÍME zítřejší (pondělní) brefing v Pubu U Merlina a vše potřebné probereme na Skútr šňůře :wink: :P Na Rabyni budeme mít času dost vše doladit a Irskou, tam maj určitě taky :wink: :P
wictor

Moderátor

Reputace: 43
Skútr / moto: HONDA SW-T 400

Příspěvekod Richijan » 06 čer 2010, 20:05

Ciao 8)
Jojo :wink:
Jen s tou irskou to vidím černě, poněvadž já se budu ještě v sobotu z Rabině vracet :(
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Richijan

1000+

Příspěvekod MisaKacenka » 06 čer 2010, 22:56

Panove, nezlobte se na me, ale ja uz sem si zaridil veci, ktere budu vyrizovat zitra v Praze s tim, ze vecir se sejdeme...
A ze ste se s Richim dohodli, ze zrusite schuzku, ktera je uz mesic naplanovana den predtim, tak to se mi vubec, ale vubec nehodi...a vubec nelibi...

Kurna, tak sme se na necem dohodli a vy dva si to nemuzete dovolit jen tak zrusit, ne? Navic, ja na Skutrsnuru dorazim, ale nevim, jestli se budu na Rabyni vubec zdrzovat...A vzhledem k tomu, ze ten vylet spoluvymyslime vsichni, tak bych fakt ocenil, kdyby ta schuzka zitra byla tak, jak bylo puvodne planovano...

Pisu to hodne nevrhle, ptz sem celej den pracoval a tohle me fakt nastvalo...

Doufam, ze to bude tak, jak sme se dohodli drive...
MisaKacenka

1500+

Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod Richijan » 07 čer 2010, 06:32

:shock: Mnó, příčinou toho zrušení bylo jednak to, že se k zítřejší účasti v Merlinu už dlouho nikdo neozval, a hlavně to, že na Šňůru jsme přihlášení všichni,takže souhlasím s Wictorovým nápadem, že bude lepší, to probrat při akci, na které budou účastní všichni, než něco dohadovat separátně.
:idea: Zkušenosti s plánováním Slovenska, kam jsme s Peťasem z původně cca 12-ti přihlášených, jeli sami dva, mě v tom jen utvrdily. :wink:
Richijan

1000+

Příspěvekod MisaKacenka » 07 čer 2010, 08:08

Richi nezlob se na me, ale to, ze se na Slovensko odhlasili skoro vsichni, neni muj problem. Ja sem se odhlasil jen proto, ze se v tom terminu objevila akce na Slovensku, pracovni, ktera nesla odlozit...

A ozvat sem se chtel vcera, jestli vsechno plati, atd, ale dostal sem se na PC az pozde vecer...
A fakt se mi nelibi, ze si DEN PREDEM! zrusite schuzku - mam naplanovany ultraseal a dalsi veci v Praze...

Navic, pokud vim, tak jste jenom 2, co to chteji zrusit - nebo se jeste nekdo ozval, ze se mu to nehodi?
MisaKacenka

1500+

Příspěvekod Richijan » 07 čer 2010, 08:21

Ciao 8)
Dorazit dnes do Merlina nemám problém. Taky jsem si na něj dnes vyhradil čas.
Pokud se ale sejdeme jen 3, sice nic moc nevyřešíme, ale na škodu to určitě nebude :wink: , i když, abych se nekasal, finančně jsem teď dost vyčerpanej :( Taky důvod proč preferuju Šňůru

:idea: Doporučil bych proto počkat do odpoledne a uvidíme:
a) co na to Wictor jako "svolávač
b) co ostatní
Richijan

1000+

Příspěvekod MisaKacenka » 07 čer 2010, 08:29

Richi, na dnesni akci dorazime, alespon podle predchoziho planovani, v 5! Ja, Bracha, kamarad na hornetu, Ty a Wiki...Takze mi to neprijde jako zbytecne...
Chtelo by tam zlakat jeste FunToma, aby nas bylo co nejvice...

Osobne bych ten vylet nerad rusil, ale pokud budete delat to, ze bez predchoziho svedomi a vedomi budete rusit a menit veci, nic jineho mi nezbyde...

Trasa uz je vicemene naplanovana, jen doladime ty kempy, popr. penziony a nejak doladime itinerar...
A taky bych uz vas rad konecne vsechny poznal :)
MisaKacenka

1500+

Příspěvekod wictor » 07 čer 2010, 09:11

Zastavil bych diskuzi plnou emocí a přešel zpět k věci a tou je Orlí hnízdo :)
Protože na breafing zareagoval jen MK, tak jsme se s Richim dohodli, že vše probereme až na Šňůře, kde budem všichni . . . . . . . ale koukám, že se chystá lidí daleko víc . . . . . což mě a myslim, že nejen mě potěšilo a stejně jako Richi se dnes rád sejdu :)

Irisch pub U Merlina (Richiho poprosim o vložení odkazu nebo adresy)
Čas: 17:00 ??? Teda nepamatuju se jestli už čas nebyl určen:)
wictor

Moderátor

Příspěvekod MisaKacenka » 07 čer 2010, 09:43

Omluvuju se za emoce, ale vcera sem 15h delal a spinkal sem sotva 4h...
Z toho duvodu sem se ani nemohl dostavit do Krkonos... :(
Idkyz, Letosni aviaticka bylo hodne dobra ;) to se musi nechat :)

Tak jsem tedy rad, ze se to vyresilo...opravdu sem se tesil vas poznat a chci prijet...a jak jsem rikal, mam domluven ultraseal a dalsi veci v Pze :)
Zkusim posasit jeste nejakou mapu oblasti, aspon :) Mel bych mit i rakouse... :)

Cas neni problem, budu tam uz od 2h...a to irske si dam rad ;)
MisaKacenka

1500+

Příspěvekod wictor » 07 čer 2010, 20:25

Je to chvilka co jsem dorazil domů s 1 breafingu. Myslím, že se dohodlo skoro všechno (detaily se doproberou ještě na šňůře) a Richi jsem určitě co nevidět hodí nějakou obdobu toho na čem jsme se dohodli, protože (a za to klobouk dolů) byl připraven takřka dokonale. :wink:

Za sebe můžu říct, že jsem dnes poznal další Super lidi a když vyjde počasí (což prostě vyjde), tak to bude bez jediné chybičky :!:
wictor

Moderátor

Příspěvekod Richijan » 07 čer 2010, 21:22

Ciao vespolek 8)
:wink: Takže, jak píše Wictor, dnes jsme se za účasti: Wictor, MíšaKačenka, LKPD Shark, Vladan a já dohodli na následujícím:
a) bydlení budeme preferovat v kempech, optimálně chatky, stany s sebou (FunTom?) spíš pro jistotu
b) auto s sebou nevezmeme, abychom se navzájem neomezovali
c) původně navrženou trasu dodržíme až na to, že prohodíme trasu 2. a 3. dne (pojedeme je v opačném směru), abychom na Orlí hnízdo dorazili ne v neděli, ale v pondělí,
d) kromě GPS je třeaba sehnat - PODÍVEJTE SE KDO MÁTE DOMA - co možná podrobné aktuální mapy, abychom:
- zbytečně neminuli něco hezkého nebo zajímavého
- věděli, kde jsou jaké kempy
e) nářadí vezmeme jen nejnutnější (Bosh bit sada-MíšaKačenka, pumpička/kompresor - ???)
f) je doporučeno, aby všichni účastníci měli funkční vysílačky pro příjem i vysílání :lol:

:roll: Abychom mohli pro páteční nocleh (z 03. na 04.07.) mohli objednat jeden konkrétní kemp kde se sjedeme a odkud v sobotu ráno virazíme, je nutné vědět kdo všechno závazně pojede.
:!: PROSÍM PROTO VŠECHNY, KTEŘÍ PROJEVOVALI (FunTom, Janon, Balu, Paul, Peťas) NEBO AKTUÁLNĚ MAJÍ ZÁJEM SE ZÚČASTNIT, ABY SE SEM ZÁVAZNĚ NAPSALI, pokud možno do tohoto pátku. V sobotu na Skútršňůře to pak ještě detailně probereme :mrgreen:
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Richijan dne 08 čer 2010, 06:07, celkově upraveno 1
Richijan

1000+

Příspěvekod MisaKacenka » 07 čer 2010, 22:20

Tak i ja jsem zpet :) cesta krasna, pekna za podvecera :) valili sme si to docela ostre, ale zadny auta ;) Musek mam na plexi jako sr...proste hodne :D Jinak timto oficialne potvrzuji, ze muj deflektor opravdu funguje :)

Sem moc rad, ze to vyslo a byli sme se moci videti ;) Porada si myslim, ze byla kladna a Richimu dekuji za pripravenost, ja selhal :(

Jinak Richi, prosimte, u toho naradi, oprav to na Bosh sadu (bity), ptz moje GOLA sada vazi asi 8kg a tu fakt nemuzu vzit ;)

Tesim se na snuru, abychom uz vedeli podrobnejsi trasu a seznam lidi, kteri pojedou ;)
MisaKacenka

1500+

Příspěvekod Richijan » 08 čer 2010, 06:08

OPRAVENO :mrgreen:
Richijan

1000+

PředchozíDalší

Zpět na Reporty 2010

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek