Ciao
Nó, ne že by to byla nejkrásnější vyjížďka co jsem zažil, ale bylo to fajn. Možná i proto, že účastníků bylo tak málo, byla i atmosféra komornější.
Ale po pořadě.
Ráno sice zima, ale bez deště a silnice suchá, jenže: napřed se per SMS omluvil Wictor, na pumpě v Argentiské nikdo a na pumpě v Letňanech (u Tesca ani na OMV na dálnici) taky nikdo. Až v Mělníce jsme se sešli s Kyblosem a Tomem. Cestou do Mnichova Hradiště na nás párkrát mrklo sluníčko
V Hradišti na pumpě jsme se potkali s dalšími: Sollik, Moto.joker s oběma dcerama (jedna už na "vlastním" skůtru)
a Janon . Jako poslední přidal ještě VamB400 s baťůžkem na posledním srazu v Českém Dubu.
Celá cesta až pod Ještěd nááádhera. Kvůli Moto-jokerovi, který jel na půjčené 50-ce jsme si cestu jarní přírodou fakt vychutnávali. Jakmile jsme ale začali stoupat nahoru, vjeli jsme do mraku. Viditelnost místy cca 20 m. Takže o Ještědu jen to, že na opravách silnice se fest pracuje - i dneska, a je to hodně znát. Silnice bude super
Zastávka na Ještědu nic moc. Parkování za 60,- na celý den (!), nealko za 45,-, všude samej dederón. Takže na oběd (už bez Sollika) do Liberce do pizošky. Odtamtud už ve dvou skupinách: první VamB400 a Tom na Jičín, druhá = zbytek na Osečnou, kde se utrh Moto.joker s holkama.
My (Janon, Kyblos a já) jsme ještě zajeli se podívat na Peklo (jeskyně s motorkářským barem) a pak jsme se postupně rozjeli každý "svou cestou": Janon na oslavu do Sokolova, Kyblos za rodiči na ctaky chalupu a já dom.
Fotky sem snad někdo dá. Určitě fotil Kyblos a VamB400.
Díkt všem co dorazili za prima vyjížďku a Moto.jokerovým děvčatům poklona za odvahu v mlze a té starší (omlouvám se, ale jméno nevím) i za řidičskou dovednost
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[