Takže všem hlásím, že tu máme menší změnu. No vlastně celkem dost velkou. Stréc Mojda bohužel nebude moct s námi jet
Volal mi dnes ráno a pověřil mě vedením lidí na Ještěd, jelikož mám navigaci - bez ní bych jaksi dojel víte kam
Mojda byl někde na koupališti, či v bazénu a nějak mu myslím ujela noha. Plácnul sebou o zem tj. přímo na nějakou hranu
a tím si snad nějak nalomil, či dokonce zlomil obratel
Momentálně leží někde v nemocnici a jediný co může řídit je bažant u nemocničního lůžka. Samozřejmě sem mu popřál, aby se z toho nějak úspěšně vylízal, ale rozhodně nebude moct s námi jet. Takže, snažím se jeho pověření vyhovět, opisuju si na kus papíru souřadnice bodů, kde se budou přidávat další lidi atd... viz. první strána tohoto tématu a snad to nějak spáchám. Rozhodně se nic nemění na tom, že se nemusí nikam hnát, nebo to, že když já mám 500ccm, že pomalejší nemají šanci se zůčastnit této vyjížďky.
To rozhodně ne. Na navigaci zadám - vyhnout se dálnicím, budu se řídit nejpomalejším, prostě tak jak to má být atd...
Takže 15.5. budu ráno před 8:00 hod., protože v 8:00 je odjezd, na pumpě Robin Oil ve Středoklukách. Držím tedy palce strécovi Mojdovy, aby se z toho dostal a snad Mojda podrží palce mě, abych na tom něco nepo......