Srážka dvou meteoritů. Takže já a Plžík Prostě sem na konci obce Jestřebí předjel ňákýho prcka na ještě prckovatějším motocyklu a hned na to tam byla cedule nerovnosti vozovky. Ďury po celý cestě, takže sem musel z 50km/hod. zbrdit na cca 30km/hod, možná i 20km/hod. No a v tu chvíli předjížděl Plžík za mnou toho minimotorkáře, ten začal taky uhýbat ďurám a tak Plžík sledoval toho malýho, aby do sebe nevlítli, no ale bohužel si pak všiml, že brzdím před ďourami taky. Pak už jen slyším písk od jeho gum a bum. Já to naštěstí ustál, ale Plžík tyranosaura Nexe bohužel položil, proto ty následky na fotce. Já přišel jen o zadní blatník a ukazatel paliva mi začal hodně špatně ukazovat, např. i s plnou mi může naskočit na display reserva a samo ukazatel mi neukazuje kolik je tam paliva správně. Ukazuje si jak chce. Na to ale kašlu, budu se řídit tím kolik sem najel km po nabrání benzínu a podle toho budu brát další benzín. Nový to stojí asi 200 éček. Já vím, může to zaplatit pojišťovna, ale to se musí vyndat celá nádrž ze scoota, takže celý rozebrat a to zase nechci. Stejně se u X9ky prej stává, že ty ukazatele ukazujou blbě. Takže si splaším ten blatník, ten uhradí pojišťovna a je to.
Pro ty, kteří mi říkali, že není nutné na místě sepsat záznam o nehodě, není to pravda viz.
http://www.kooperativa.cz/reseni-skod/p ... i-vozidel/
Takže se budu muset s Plžíkem někde rychle setkat a musíme to sepsat. Naštěstí sem si vyfotil, v které to bylo obci.