bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
to by chtělo asi zaseknout celou hospodu třeba by to mohlo být i misto středy kby se vyjelo trochu dříve, nevím jak je to daleko...
Zarezervovat celou hospodu mi přijde jako příliš velké sousto
Termín už se blíží, takže toho 21.8. zjistím možnosti rezervace pro větší skupiny (20+) a veškeré dostupné informace, pak dám na SF, tak aby kdoliv bude další návštěvu Hospůdky U Štěpána plánovat, tak měl k dispozici veškeré info
Nerad bych někoho zklamal ale myslím že jsem na jejich stránkách četl, že mají až do konce září úplně plno.... Edit: teď už to tam nemají tak to snad bude ok
Jo,jo, reklama jak je vidět , má neuvěřitelnou moc. Nechci vám brát iluze o budoucím kulinářském zážitku, ale byl jsem tam asi před měsícem ve všední den a že bych se tam kvůli tomu jejich bifteku měl objednávat půl roku dopředu, tak to asi ne. Znám určitě lepší hospody (např. zde: http://www.krcmadetenice.cz/krcma.php) kde se nemusíte o kus žvance doprošovat. Ale je to pouze můj subjektivní názor!
Taky jsem na štěpána neslyšel nic hezkého,myslím si jako výlet hezký ale na jídlo asi ne. To jsou opravdu lepší ty dětenice kde si člověk užije legraci.
Já bych to holky tak černě neviděl když se o něcem moc mluví tak se ještě víc očekává, ale to místečko s výhledem na kopec končící v dálce lesem a stádo pobíhajcích stejků je při konzumaci docelka fajn moc se na vás s Evíkem těšíme
Naprostý souhlas. Abych nebyl špatně pochopen,jídlo je tam dobré. Mne spíš jenom překvapila ta histerie okolo rezervací. Marně jsem se tam snažil dovolat asi 14 dní. Nakonec jsem si musel sehnat soukromé číslo na majitele a přitom podobných hospůdek je v okolí spousta. Ale reklama prostě dělá divy.
včera jsme to s Fokym řešili,na odpolední vyjížďce,že by teoreticky počasí mělo vyjít.kdyby bylo nějak extremně hnusně,tak vemu auto,nebo Foky má možnost dodávky pro 9 lidí