Ciao
od Tebe to sedí
- já zatím odpískal jen jednu plánovanou účast a i to mě fakt mrzelo.
Co se pokory týče, myslím, že jí mám. Moc dobře se pamatuju, jak jsem začínal.
1. skútr jsem měl YAMASAKI 50, 2T. to jsem se zaregistroval a začal sbírat rozymy
2. skútr jsem měl Malaguti Phantom 100 F12, taky 2T. To jsem začal jezdit na krátké výlety, ale pořád sám.
Až když jsem posílil na GILERU Runnera začal jsem se zúčastňovat společných akcí. Nejprve se 180 FXR (3. skútr). Protože byla 2T a vytuněná, jezdila živě, ale dělala rámus a kouřila. Abych nekazil ovzduší, přešel jsem na VXR 200, což už byl 4T (4. skútr). To byl superskútr do města a na pojížďky, ale při delší cestě jsem necítil záda a i dojezd byl dlouhodobou maximálkou omezený.
No, takže T-Max je můj 5. skútr ne kvůli nedostatku pokory, ale hlavně kvůli pohodlí.
Myslím, že většina majitelů maxíků to zvládla dokonce rychleji (v nižším věku
a s nižším počtem mezikroků
).
Kvůli penězům jsem šel do ročníku 2001 a zatím nelituju. Z Maxíka jsem nadšenej.
Ani já ale rozhodně nad nikým ale nos neohrnuju. Např.letošní Ještěd byl super i přes deštivé počasí. Bylo to a vždycky je lidma, který přijedou a tím jak si dokážou vyjít vstříc.
Zkrátka si ty vyjížďky chci užít. A tedy jet hezkou cestou v čistým vzduchu.
+ FXR zdržoval.
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[