kraken.99 píše:šlapky ty jsi tomu nasadil korunu když parkování budou organizovat policajti /a půlpolicajti/ tak se na parkoviště vejdou maximálně dva skůtry
Už mi je jasný, kdo bude dole pověřen jako regulovčík!!!
kraken.99: kdyby tě regulovčík slyšela šnek: to sme na tom skoro stejně když nás trápili na křižovatce v Hodoníně tak z toho měla policie dobrou živnost na pokutách
Ještě jednu technickou pro šlapkyho : sem sice tak trochu proti dělení ale pokud máme z toho parkoviště odjet na vyjížďku za nějakej rozumnej čas tak to chce ty scooty řadit nejen jak je navrženo (přednim kolem k chatě) ale taky podle kubatur.To jen aby se mi před výjezdem pod kolama nemotala pořád nějaká šestpade...Kdo je má pořád předjíždět
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
Šestsetpade před tvými koly,jel.ene, se bude motat jen jedna, ta moje ! Ostatně - dost uvažuji o tom, že to odjezdím na Máně, protože by byla pohodlnější k manipulaci na přeplněném parkovišti . Ale to bych si musel nechat opravit zásuvku kvůli dobíjení vysílačky .Takže - uvidíme .
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Vypadá .Každopádně to muselo zabrat něco času - a za to kolobouček dolů - navíc pro mě fajn,aspoň vidím,s kolikati nízko cc skútry budu brzdit kolonu Děkuji za zapsání do seznamu.CisFis.
Čauky Františku. Nemá se to, ale hlásit to musím - ad 1 - Dbar - ne B 650, ale BMW K 1200 LT - dnes... ad 2 Slepejš ??? Nevím, ale prej GW ??? A ad 3 Lexa (Alex) - ne B 400, ale B 650 (Slepejšovo)..... To je fofr, co ?? Jen děda Pája s Pavíkem....
Buráček 650 a PAVíček Maxíček - stříbrný, Maxia 55, strobo, sirenka, hefty - mazlyck SOS - 49°47'48.417"N, 18°28'30.398"E