Přeji vám všem šťastnou cestu do Šlapanic, kráááásnou vyjížďku a ještě krásnější zábavu večer u ohně a kde já vim, třeba v lese.. ...... a hlavně,ať vám zítra neprší....
Pivo bude.... Pegas 12 Ještě tady cekněte o Gambrinusu to jsou eurochcanky,co se nedaj pít, zjistěte si jak se to vaří a pak ředí vodou a každej normální vzdělanej člověk co má chuťový buňky od toho dá tlamu pryč.
Neštvi, já to chlastám rád a denně. Gambáč není špatnej. Záleží dost na hospodě. Ale jinak jsem rád, že jsi dal zase příspěvek na SF. Holt pivo dělá divy. Ale už teď se těším na to vaše.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
Maxi, rád pozvednu tvoji pivní kulturu. Páč tohle naše pivo se nevaří tak, že uvaříš koncentrovanou břečku, kterou zředíš vodou, jak ten G z poctivýho piva se prostě nepos...a obvykle mi i po 12ti kusech nebolí hlava. Byl jsem teď na Šumavě a mrzí mě, že se tam pramálo podporují místní pivovary jako Kout, Vyšebrodský minipivovar a Železná ruda, který vaří v současnosti lepší pivo než "slavná" Plzeň, která šla pěkně do kytek. A tyto malý pivovary používají tradiční metody kvašení bez urychlování a nepasterizují a nefiltrují, takže výsledek je božíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Mám objednanej rum od nějakýho soukromýho výrobce snad ze severních čech a ten je hustej, jak rum nepiju, tak toto je dobrota Pokud se teda nebavíme o třtinovejch..to je jiná liga
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....