Hele Krakene, ty mě tu rozdáváš jak ňákou děvku.
Tenhle víkend má bejt slušně takže ten další bude asi na ho..
Na tu Vysočinu to už bude na zimní gumy,...
[quote=Gullwing]Hele Krakene, ty mě tu rozdáváš jak ňákou děvku.
Tenhle víkend má bejt slušně takže ten další bude asi na ho..
Na tu Vysočinu to už bude na zimní gumy,...[/quote]
to neva hlavně když bude sranda a teplo si nějaký uděláme
myslím že bude stačit když na chalupu dorazíme v 15 hod takže bych viděl odjezd bud tradičně v 8,30 ze středokluk když bude horší počasí tak asi v 11 hod
Hoši,čtu tady teď na chatu,že roman.mara nějak nemůže se akce zúčastnit :thinking:.Je to škoda,ale má to jiný vliv na konání akce,než jen ten,že tam nebude tento náš kamarád?Podle situace se mi zdá,že akce ohrožena není .
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
[quote=slapky]Hoši,čtu tady teď na chatu,že roman.mara nějak nemůže se akce zúčastnit :thinking:.Je to škoda,ale má to jiný vliv na konání akce,než jen ten,že tam nebude tento náš kamarád?Podle situace se mi zdá,že akce ohrožena není .[/quote]
ne akci to opravdu neohrožuje jen je to škoda to datum bylo vybíráno podle něj kdy bude mít čas
[quote=slapky]Hoši,čtu tady teď na chatu,že roman.mara nějak nemůže se akce zúčastnit :thinking:.Je to škoda,ale má to jiný vliv na konání akce,než jen ten,že tam nebude tento náš kamarád?Podle situace se mi zdá,že akce ohrožena není .[/quote]
Má to jenom jeden vliv. Nás to s....., jinak žádnej B) Mysleli sme, že pojede no, ale skleróza je parchant no. Co neděláme? Nic. Jede se a padla :cyclops:
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 02:19, celkově upraveno 1
Důvod:Úprava neslušných výrazů