23 lis 2007, 14:12
Zdravim Vás.
Mám v plánu v prvních dvou týdnech prázdnin vyjet se svoji přítelkyní na dovolenou a zkouším,zda by někdo neměl zájem.Jen pro info. Je mi třicet a jezdím na Burgmanu 400.Bydlím poblíž Klatov.
Budu se těšit na případné reakce. Míra 776 026 101
23 lis 2007, 16:10
a nechceč se přidat ty k nám cca v púlce července trasa není ještě upřesněná každopádně alpy a moře
přečti si tohle a uvidíš
http://www.skutrforum.cz/index.php?a=topic&t=791
23 lis 2007, 16:14
Koukal jsem nato,ale můj termín je pevnej,protože jinak mi volno nevyjde.
23 lis 2007, 16:17
tak snad příště :rolleyes:
27 lis 2007, 18:18
Čus Míro,já do Chorvatska jezdím každý rok autem. Letos v květnu jsem byl na skůtru sám a v srpnu jsme byli ve třech v té ČH. Na Albánii jsem měl spadeno ale bylo málo času. Stále mě však zajímá,jenom mám trochu obavy z kvality silnic. ČH je v pohodě,proti HR levnější,jen trochu větší blázinec - alespoň při pobřeží.Ten termím by šel,většinou jsem jezdil tou dobou,v srpnu je brzo tma.Jinak jsem byl taky v Bosně,v Mostaru,to stojí za návštěvu! Na nějaké detaily je ještě brzy ale o Al uvažuju. Chtěl jsem sice dát It a Fr až třeba ke Španělsku ale to by bylo o dost dražší.
29 lis 2007, 11:50
Ahoj Pavle.Plánuješ případně vyrazit sám a kde bydlíš? Jinak na jaro plánuju nějakej prodloženej víkend do Alp.Asi od 7.5-11.5.2007.
29 lis 2007, 18:00
Ještě přesně nevím,možná bych sebou někoho měl ale je to ještě dost daleko,já jinak jezdím sám i když to není ono. Alpy jsou super,projížděli jsme v létě Grossglockner hochalpenerstrasse a to je zážitek,jen musí vyjít počasí. Není to špatný nápad pokud vyjde volno.Jsem z Prahy-západ,jestli ti něco říkají Dobřichovice. Do Klatov jsem jezdil na Krále Šumavy,je to asi 130km.
03 pro 2007, 09:46
Ja jezdím vesměs se snoubenkou.Jak se říká ve dvou se to lépe táhne.Na Krále jezdím pravidelně,ale jen jako divák.Tak se můžeme zjara někde domluvit,dát vyjížďku a probrat případnej delší výlet.Okolo Prahy je spousta lidí co jezdí,ale trady není nikdo,kdo by někam vyjel.Jsem tady snad edinej MAXÍK.
07 pro 2007, 19:24
Tak možná je tady víc skůtrů ale já žádného cestovatele neznám. V létě se mnou jel Fazer 1000 a Yuki 250 ale na tom zas tolik nezáleží,důležitá je chuť někam vyrazit.Jenom jsem se teď zaměřil trochu na tu Albánii a nemohu se nějak zbavit dojmu,že by na to bylo lepší enduro. Přeci jen se tam jezdí spíš za přírodou a to je skůtr k ničemu. Města nestojí za nic,tam je víc chmatáků než lidí a svinčík.Když si promítnu,jak ustupuje civilizace v Černé Hoře proti Chorvatsku,mám z Albánie trochu obavy. Ale zvědavost by byla,tak nevím,zatím sbírám informace. Vy jste určitě rozhodnutí? Já ještě trochu zvažuju tu Francii,na to bych možná i někoho chytil,trochu to tam taky znám,vzdálenost zhruba stejná jen v lepších podmínkách. Bohužel ale taky za víc. Na jaře ale něco podniknout můžeme,třeba se to nějak vymyslí,zatím je dost času!
08 pro 2007, 11:05
Tak se mrknete na
http://skutrmoto.cz/index.php tam se jezdi furt
09 pro 2007, 13:24
Vše je jen v lidech .A taky se domluvit, dát termín a vyrazit.Když si pročítám cestopisy ,tak osoba zadá termín a zbytek se přidá.N a začátku je hafo lidí a při odjezdu už zustanou jen ti co opravdu chcou jezdit.Samo že někomu do toho něco vleze ale to už je osud

.Ale jinak jen tak dál,plánujte

ahoj
10 pro 2007, 16:04
Včera jsem to doma řešili a asi nebudeme plánovat nic konkretního.Termín platí a začátek cesty bude Split a pak se pojede při moři níž a níž.Uvidíme kam se dojede a kudy zpět.