od banjo » 10 led 2008, 21:39
Já plánuji cestu od pátku do neděle příštího týdne, proto abych si užil ostatně jako každý rok moře. Cesty k němu budu mít dost a nazývat prdelí části světa, který jistě někteří dobře znají je hloupé. Já osobně právě mám rád části, které jsou neobjevené, a kdybych jel na enduru tak jedu do Banátu , Lotyšska, Zakarpatské Ukrajiny a pod. Jenomže já jezdím na skútru a tak musím vybírat cestu, na kterou stačí.Až pojedete někteří chytráci třeba do Albánie, tak se budete divit co je to za jiný svět. Samozřejmě respektuji partu, která je uzavřeným kolektivem a nechce nikoho kdo má jiný názor k sobě vzít. Akorát dejte vědět, aby se tam nikdo netlačil kdo má jiný názor a zkušenosti.Bylo by škoda vemlouvat se někomu kdo všechno ví a všude byl. Já bohužel jsem na to hloupý a nevím o věci nic, kromě toho, že na motorce jsem tam byl teprve asi 30x. Omluvte prosím moji radost z lenošení u moře a snad je mezi vámi někdo takový, kdo jezdí k moři víc než na jeden den. Rád ho poznám a na výlety na trase bude určitě taky dost času. Tímto zvu všechny povaleče mořské k sobě. Trhači asvaltu a horských velikánů ať se na mě prosím nezlobí.