[quote=biovirus][quote=Thomas]Nechcete sem někdo hodit mapu s místem, kde je ten motobar?Ať to my opozdilci, zbytečně nehledáme... [/quote]
Neboj opozdilce najdeme [/quote]
Jak krouží, Šenov, Bartovice, Radvanice... :cyclops:
Je to na hlavním tahu z Hav do OV (přes Šenov, ne po Rudné)a není to v Šenově , ale v Bartovicích. Projedeš kolem stavby nového sport. centra (bývalé bartovické koupaliště - je to v dolíku po pravé straně) do kopce a je to asi 500m po levé straně. Ve 14:00 jsem doma z práce tak tu ještě stihnu nakouknout, tak když tak napiš jak pojedeš.
[quote=tood]Je to na hlavním tahu z Hav do OV (přes Šenov, ne po Rudné)a není to v Šenově , ale v Bartovicích. Projedeš kolem stavby nového sport. centra (bývalé bartovické koupaliště - je to v dolíku po pravé straně) do kopce a je to asi 500m po levé straně. Ve 14:00 jsem doma z práce tak tu ještě stihnu nakouknout, tak když tak napiš jak pojedeš.[/quote]
Jestli pojedu.Vypadá že bude dost chladno, a s deštěm...
ku.a doufam ze zadny chc..... nebude !!! protoze v takove kose a jeste zmoknout to by byla fakt parada
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 06:27, celkově upraveno 1
Důvod:Úprava neslušných výrazů
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Custe,jedu za kazdeho pocasi,sice se mi to dobre rika bo to mam za barakem,ale chcu dojet do toho senova,odradit me muze jedine husty dest,jinak urcite prijedu
[quote=petrzet]Custe,jedu za kazdeho pocasi,sice se mi to dobre rika bo to mam za barakem,ale chcu dojet do toho senova,odradit me muze jedine husty dest,jinak urcite prijedu[/quote]
Jedu s tebou i kdyz me moja zdrbe ze sem blazen :p
Naposledy upravil biovirus dne 17 bře 2007, 10:46, celkově upraveno 1
Suzuki Intruder VL 800 VOLUSIA Gilera NEXUS 500 Sršínek(Hornet) 600 (2005) Opět black Kawasaki ER-5 r.98 Honda Foresight 250 98