protože už je známé vylosování tak se scháním po někom kdo by taky navštívil jeden nebo dva zápasy na euru 2008 naší repre bud 11.6. s portugalskem nebo15.6. s tureckem v ženevě
záleží jak by byly lístky a taky peníze ale každopádně aspon jeden zápas chci navštívit a samo že na scootu
Sakra,krakene.99,neutratí se na jeden zápas víc peněz,než na celý výlet k moři o prázdninách :stare:?Tak to tam s tebou nejedu :p!
Nejsem takový fanda na fotbal,abych musel jset na mistrovství .Na běžný fotbal se nedívám,všelijaká mistrovství sleduju,ale to mi stačí v televizi.%Ríkají,že zážitek ze stadionu ničím nenahradíš,ale já náhradu nepotřebuju .
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
no tak to já zase fanda jsem a když je to takhle blízko tak tam rád zajedu přeci jenpříští mistrovství je polsko a ukrajina to by mohlo být dost daleko
no tak ja sem velky fanda ale tolik financi nedam ! to si pockam na to polsko! to mam za kopcem
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte