Tak koukám, že vy dva si s krakenem budete rozumět. Né že budete vyvádět v pelechu celou noc, já bych se chtěl taky vyspat :cyclops: No čas a místo výjezdu mě taky zajímá. Jsem zvyklej, že vždycky se vyjíždí na vyjížďky od pumpy Robin Oil ve středoklukách, ale co já vím jestli to vyhovuje všem. Mě jo, páč tam mívaj chléb s vejcem :cyclops: Navíc taky potřebujeme, aby nás někdo vyvedl z Prahy tj. pod Prahu na silnici co vede okolo Benešova - E55. To je tenle úsek pokud se pojede z těch Středokluk:http://www.mapy.cz/?query=route(fast,toll):St%C5%99edokluky%3Eobec%20Bene%C5%A1ov,%20okres%20Bene%C5%A1ov&portHeight=292&portWidth=454&mapType=base&zoom=11#centerX=133365760@centerY=135544832@typ=base@zoom=8@vizType=none@vizIds=none Já sem na Prahu ocas, takže to musí bejt někdo z Prahy apod. Gullwing, kraken.99 atd... Oni se tam určo vyznaj líp.
Jinak k času, já bych byl pro aby se vyjíždělo někdy ráno např. 8, 9:00h apod. De o to, že se určo cestou budeme stavovat pro benzín, někde něco požrat apod., tak abysme do těch jižních čech nepřijeli někdy v noci a taky samo musíme počítat s rychlostí jízdy, která se musí přispůsobit nejpomalejšímu. Píšu to jenom proto, aby bylo jasný, že ta cesta chvíli potrvá. Ne proto, že by mi pomalejší jízda vadila, to rozhodně ne.