kua hosi to byl mazec,domu jsem to palil 120......... :cyclops:... prehnanej vylet.uz se tesim na tu moravu.ale chata č.3 delala bordel v noci a to senedalo spat.tak pro priste tolik nebudete chlastat
[quote=Pumpa]kua hosi to byl mazec,domu jsem to palil 120......... :cyclops:... prehnanej vylet.uz se tesim na tu moravu.ale chata č.3 delala bordel v noci a to senedalo spat.tak pro priste tolik nebudete chlastat[/quote]
co lžeš chatka č.3 byli samý slušňáci to chatka č.2 dělala v noci bordel a budila všechny slušný lidi
supeeeeer projizdka,prijel sem v 8,najel sem celkem 628km za ty dva dny. Nejvetsi bordel stejne delal pumpa proste,vecer tam rval furt,pak mlatil do zdi a nakonec startoval skutra ve 2 rano
Tak jsem se až teď dostal na PC. V 20 h jsem dorazil domů a podle tacha jsem ujel přesně 600 km a víkendová vyjížďka ? BOMBA, SUPER, PARÁDA. Jinak největší bordel dělala chata č.5, ten borec co tam pytloval ty brambory
SUZUKIBurgman 200K8 Tydlifón: 604 401 940 Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016 Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz