Přátelé a kamarádi...
mám na tento víkend( 23. - 25.5 ) rezervovanou chalupu u Havlíčkova Brodu.Dalo mi to práci,dohodnout se se sestrou a rodičema-každej by tam chtěli,ale já si ji zamluvila první. :p
Původně jsme tam měli být s TW sami,ale pak jsme se shodli,že by nebylo špatné toho využít.Tak kdyby jste měli zájem,dejte vědět.Chalupa je ve vesnici Koječín u Herálce a krom tolika postelí tam je fše.Takže situace podobná Šlapanicím - spacáky sebou.Jen jednu nevýhodu to má a to je ta,že ve vesnici není hospoda...takže veškeré zásoby - popřípadě i na grilovačku,která se na letní kuchyni určo uspořádá...se musí dovést sebou.Není ale problém,stejně jako ve Šlapkách, doject po vyjížďce po okolí do Lidla,bo Hypernovy v Havl.Brodě.
Program by byl takový : kdo kdy dojedete,dojedete(klidně v pátek v podvečer)....v sobotu vyjížďka - trasu ještě netušim,ale asi i na Haškovu Lipnici , někde oběd a při návratu nakoupit na gril maso i alkohol k večernímu pré...
Je to trošku složitější,ale všichni víte,že nemám řidičák ni plechovku,tudíž zásoby jídla i pití si musíte dovést sami...
Tak co vy na to?
JirkaB400 - 50%
Slapky
Kraken ?
TomBoy ?
Pumpa ?
Rady + Inka pátek/sobota
Kerim
Cyclops - 95%
bumbec
TheWitch
Petrzet