Já budu sedět v deset hodin u výslechu tady Loc: 49°52'25.225"N, 14°53'45.018"E
Nebo raději na snídani vedle v hospůdce Za Vodou pěkně u nějakého nealka
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
Jo, ta Benzina, to je vono. Dneska jsem v tom krámu v práci málem chcíp. Tím myslím bus č. 268 Depo Hostivař - Nedvězí a tak. Mám dnes po šichtě prudce zvýšené IQ, tak se nedivte tomu průraznému stylu !!! Dal jsem jedno pivo, hodinu spánku a jsem zase tu, živý, tupý ....... šmankote !!!
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Tak já jsem dorazil domů po 18té hodině, jako první jsem mazal sem na forum, potom pomažu do sprchy a potom................, no jsem tak utahanej, že pomažu asi spát .
Díky všem, co se tohoto skvělého víkendu zůčastnilo, i když počasí moc nepřálo, ale i tak to byla super vyjížďková akce. Fotky sem hodím, jen co to bude možný .
SUZUKIBurgman 200K8 Tydlifón: 604 401 940 Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016 Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
tak ja uz jsem taky doma...mam za sebou 601km...bylo to PERFEKTNIIIIIIIIIIIIIIIIII...super akce...
dik R1max ... dobrej kemp,dobry jidlo a docela i to pivko se dalo pit :cyclops: par jsem jich tam poslal ...
jsem zvedavej na fotky... :rolleyes:
by me zajimalo na co ten Kyblik vidi v tom telefonu ,beda jak to nekdo praskne...
Naposledy upravil Pumpa dne 03 srp 2008, 19:54, celkově upraveno 1