[quote=Gullwing]Já s tím vcelku počítám, ale jestli to bude takhle oslizlý tak bude adrenalin dostat se jen na ten Žižkov. Koleje, dlažky, kanály značení a přechody.
To je všechno jak led. Ta Praha je na tohle fakt hnusná.[/quote]
jj, ty dobře víš o čem mluvíš,viď? Nebylo by zrovna pro tebe lepší kdybys přijel radši plechovkou???
Každopádně upozorňuju že pojedu tak na co budu já,počasí a skůtřík stačit, budu mít i batůžek a riskovat
nehodlám.Takže k závodníkům se přidávat nebudu.
Každopádně upozorňuju že pojedu tak na co budu já,počasí a skůtřík stačit, budu mít i batůžek a riskovat
nehodlám.Takže k závodníkům se přidávat nebudu.[/quote]
souhlas,beru taky batuzek,takze pomalu a bezpecne !!!!!!!!!
[quote=Pumpa]Každopádně upozorňuju že pojedu tak na co budu já,počasí a skůtřík stačit, budu mít i batůžek a riskovat
nehodlám.Takže k závodníkům se přidávat nebudu.[/quote]
souhlas,beru taky batuzek,takze pomalu a bezpecne !!!!!!!!![/quote]
Jen se pro jistotu zeptám na adresu Pumpy : jsi ještě ( nebo už ) střízlivej !!!!!
A není náhodou sraz zdravého jádra Skůtrfóra někdy, někde okolo 9:00 v Práglu ??? Ať nás tam přijede víc a nebudem se bát vlka nic. Váš mladý, krásný, perspektivní strýc Mojda.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
[quote=Mojda]Jen se pro jistotu zeptám na adresu Pumpy : jsi ještě ( nebo už ) střízlivej !!!!!
A není náhodou sraz zdravého jádra Skůtrfóra někdy, někde okolo 9:00 v Práglu ??? Ať nás tam přijede víc a nebudem se bát vlka nic. Váš mladý, krásný, perspektivní strýc Mojda.[/quote]
Mojdo,jedeme od Teplic dolů k Bulovce dál Libeň, můžem se srazit u hotelu Olympic v 9.15
Co ty na to?
Dobrá,tak domluveno - hotel Olympic v 9.15 !!!!!!!!!!!!!