Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
[quote=TheWitch][quote=ohka]Ale pánové, ať se mi zlatíčko nezačne červenat. [/quote]
Že by jako Tvůj zlatej dublonek začal Kačenkovatět?? [/quote]
Že by?? Mi se červená na skútrech líbí, což o to, ale žlutá také není k zahození, tak ať to zůstane tak. :p Až budeme někde společně parkovat, to bude potěšení pro oči. B)
U me cervena vede a za ni je strasne dlouha dira, proto mam ted bezbarvou stribrnou :p
Naposledy upravil Mefisto dne 23 bře 2008, 11:29, celkově upraveno 1
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
Se v cerveny nedela, leda ze bydali do letosni B400 sestikilo:)
teďka je prý problém že se používají vodou ředitelné barvy a prý na motorky je stím problém.já chci taky lakovat tak ještě dokud jsou zásoby (pod pultem) tak jdu koupit asi červenou a lakovat budu až příští rok..