Tak jsem dneska dojel z výstavy a trošku sdělím své dojmy..mám tucty fotek, který upnu zítra na svůj web, bylo tam straně moc lidí a prostory moc těsné, opravdu souhlasím s brněnským výstavištěm, je daleko větší a lépe rozmístěné, možná si budete myslet, že jste ode mě nemohli nic jiného čekat, ale z důvodu absence pořádných značek, mě tam nejvíce oslovili číňani a to hlavně Kentoya, ale více Yuki, která má dost novinek a hrozně pěkné hostesky, také měla téměř největší stánek, nevidím nic špatného na tom, že letošek "patřil" číňanům. Byla otázka času, kdy z výroby jídla a Adidos začnou fušovat i do motorek . Co mě zklamalo byla značka Aprilia, přestárlé značky typu SR50 už nejsou nic moc, byť jsou výkonné, to jim neberu, ale už neoslní. Co mě vyloženě rozesmálo byl novým model Aprilie, který vypadá naprosto stejně jak jeden model od Yuki, a pak kdo od koho kopíruje, když Yuki měla tento model dříve, ale je to na posouzení každého individuálně. Nicméně je tu řeč o LS2 a k tomu se chci dostat, tak přesně tuto helmu, vyklápěcí, jsem si dneska koupil. Stála mě 2.990,- a je úžasná, výbavově stejná jak Nolan, jen nemá kovové zámky, ale vypadá hodně kvalitně. Koupě nelituji...házím foto, který jsem teďka blejsknul a doporučuji, jinak N103 mají za 6.500,- doporučuji se mrknout i na Airoh, také mají dobré ceny. Ceny motozámků, rukavic a některých hadrů mě přišly vcelku standartní..co se týká jídla, tak moc bych tam těm stánkům nevěřil, kuchtí tam přičmoudlý občané, takže fuj fuj...já si skočil na pizzu na Václavák, mají je tam dobré a za super ceny..
Návštěvy nelituji, občas mě určité věci přišly nelogické, ale ty motorky a hostesky za to stály..