Grilování na Seči 2008

Příspěvekod Pumpa » 27 srp 2008, 13:49

myslim ze je to maxe vec jak si to usporada...a urco nestoji o nejaky chytraky ktery mu tak ochotne radi...hlavni je to ze tam pozval lidi kteri s nim byli v Milove na vylete a o to slo,nemohl vedet ze se mu najednou prihlasi tolik lidi, :cyclops:
!!! modra krasavice !!!
Pumpa

500+

Reputace: 10
Skútr / moto: SV 650
Tuning / úpravy: ladak,klin,riditka,uprava znacky -))

Příspěvekod R1 Max » 27 srp 2008, 14:19

[quote=banjo]Maxi, do horoucích pekel Tě neposílám. Ale přiznám se, že jsem o Seči silně uvažoval a dal ji do programu.Minulý týden jsem byl na setkání Yuki a jako jediný účastník už tam nepojedu.Nepřijel nikdo a já ujel 520Km.Proto je dobře, žes to avízoval, moc by mě mrzelo, kdybych nebyl vítán(i když vše pro spaní venku vozím vždy s sebou). Příště si raději vezmi osobní kontakty(např.SMS) a nedávej to na fórum, ať ostatní co by chtěli přijed nedopadnou jako já.[/quote]

Banjo,vítán by jsi samozřejmě byl jako každý jiný, protože jsem na vyjížďkách zatím poznal samý dobrý parťáky.Proto znova a naposledy zde opakuju: Chtěl bych vás na Seči mít co nejvíc lidičky,ale to bych nezvládl.Proto ten seznam. :(
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.

číslíčko na Maxe: 732 549 204
R1 Max

1000+

Reputace: 12
Skútr / moto: Aprilia 150 Leonardo

Příspěvekod Rady » 27 srp 2008, 16:45

[quote=petridas]dokazu pochopit banja a radyho ze jim je "smutno " :( ze nemuzou prijet ale na druhou stranu vy pochopte maxe ze nema nafukovaci dum!!! podle mne si myslel ze se mu prihlasi min lidi ! a pak jen sledoval jak je oblibeny a kazdy by ho chtel poznat osobne!! :D a banjo ty si opravdu blazen ze si jel na ty ciny takovy kus ! a jestli si tam byl sam tak to znamena ze to nedojelo ani daelimkovi a nebo je to jen smyslena postava!!!! :p jo a sory za ot!! ;)[/quote]

Petridasi ja Maxe chapu, jen to dobre proste nevypada. Vim ze to od nej nebyl umysl.Ja jsem jen odpovidal Banjovi, protoze mi ho bylo lito. Treba ja jsem tam chtel jet k vuli vam se kteryma se znam a rad vidim a vzhledem k situaci a poctu nahlasenych jen na sobotu bez noclehu. Jenze v mem pripade to nakonec stejne neslo, ale druhe tohle treba mrzi.
Naposledy upravil Rady dne 28 srp 2008, 10:34, celkově upraveno 1
BMW K1200LT ------->> vice zde 4,6l/100 km
Rady

2500+

Reputace: 0
Skútr / moto: jawy,CZ, B400/K4, B650/K4,BMW LT K1200, chrompaket

Příspěvekod Gullwing » 27 srp 2008, 19:02

Vy jste z toho udělali kovbojku :(
Vůbec se mi to nelíbí.
Ale abych jen nekritizoval, já bych navrhnul: buď to udělat mimo Maxiho barák. Třeba teda na Seči na přehradě v nějakejch chatkách a pak tedy buď vítán kdokoliv duší zpřízněný.
Nebo bych to téma celý zrušil a ať si Max pozve domu koho chce přes PM nebo mobil. Takových srazů tady taky už bylo dost, kdy se prostě jen dohodli mezi sebou. No a co? Žádnou přísahu jsem tu nepodepsal a tak si můžu dělat co chci. A jestli někdo někomu tak vadí (jak se mi snad tady zdá :stare:) tak se může klíďo otočit a ject někam jinam. Dyť celý ježdění je o svobodě, ne? Tak bych tu nechal jen pravidla slušnosti a tolerance a jinak ať si dělá každý co chce :rolleyes:
Gullwing

1500+

Skútr / moto: Suzuki B400 K8

Příspěvekod Rady » 27 srp 2008, 19:26

Gullwing lip to ani rict neslo, casu je dost a jeste se da neco i domluvit :D
Jinak to osocovani a vulgarni vyrazy, ktere podle mne na forum vcetne cetu nepatri je tady pouze od nekolika jedincu.
Rady

2500+

Příspěvekod Eleanor » 27 srp 2008, 19:50

Teda já čučim....ze své zkušenosti z prvního srazu na Vysočině,kdy jsem řekla kdo dojede dojede a pak jen čučela kdo všechno přijel...sečíst ty dva dny a účastníky ( někdo zůstal jen v pátek,někteří dojeli až v sobotu a jiní odjeli - tudíž se to krásně prostřídalo...) Tak netuším,kam bych vás uložila - stan měl málokdo.... kapacita chalupy neni nejhorší,jídlo jste si dovezli sami - COŽ MAX NEPOŽADUJE a to považuju za velké mínus,ale je to grilovačka - pak se složíme...chápu to. Nicméně když jsem pak byla kritizována za to,že jsem se neozvala na SMku,tak to mě docela dostalo.Znám tam minimum lidí a 90% z nich je odtud,takže nechápu,proč by měli mít zájem jet zrovna ke mě na chalupu a to nemluvim o tom,že sice je ráda poznám,ale totálně cizí lidi by mi na chatě asi košer nebyli. Nic proti nováčkům,bo lidičkám,co jsem ještě neviděla,ale aspon z chatu je znám.A další záležitost co mě děsila již od nedělního rána byl úklid...časové omezení mě celkem dohnalo ke stresu,páč jsem musela do Prahy a díky TW jsem to zmákla,ale po pravdě...nezávidim Maxovi likvidaci...ve šlapkách jsme to taky likvidovaly s Helčou.....a nic moc. Každopádně tímto chci říct,že Maxe chápu...na jeho baráčku jsem již měla tu čest grilovat a sejít se tam např. tolik lidí jako v Jedovnicích,tak to by bylo dost dobře nereálné. Tudíž nekritizujte prosím tento srazík za početné omezení a styl výběru....pro prvně bych volila stejně! :) :) :)
telefon : 608 180 498 icq : 469 832 135
Eleanor

1000+

Skútr / moto: V prenatálním stádiu...JURÁŠEK!!!!!

Příspěvekod TheWitch » 27 srp 2008, 20:37

[quote=tom.boy][quote=TheWitch]Jo! A kdo bude Maxe kritizovat, dostane po papuli a bude pokoj!!! B)[/quote]

to dostane stejne ;)[/quote]

Nevím proč mám takovej pocit, že Tvá slova mířila určitým konkrétním směrem, ale já to opravdu myslel všeobecně... ;)

EDIT: A dost OT!! Hybaj do skladiště, plantážníci!!! B)
Naposledy upravil TheWitch dne 27 srp 2008, 20:41, celkově upraveno 1
http://www.thewitch.estranky.cz/ mluvící kost: 773 101 957
TheWitch

1000+

Reputace: 1
Skútr / moto: KačenkaIII. (Yamaha Majesty 250:)

Příspěvekod Jarda » 27 srp 2008, 21:37

pred casem asi uz predloni kdy jsem jezdil dos na padine jsem dostal pres zimu napad neco podobnyho udelat.jenze se tovsechno zvrtlo jak jsem nepredvidal tak jsem to jen odlozil na pozdejsi dobu.vy co jste byly u mne vite ze prostoru moc nejni (parkovani na vjezdu kolem 15-20 priblizovadel) a na prespani tuplem jeste min.proto jsem nasel nedaleko chatovou osadu jak si tak rikaji, kde se obcas delaji i srazy jak jsem zjistil.mohl jsem si vybrat.bud se o vse postarat a nejet s vami na spolecnou vyjizdku nebo to udelat jinde a zajistit potrebny veci a jen si s vami uzivat.tato varianta u mne vyhrala a pokud bude zajem neni problem to zopakovat.bude tam asi jedina podminka, ktera plati i pro mne pokud tam budu spat.mam to kousek tak jeste nevim kde prespim.komu nedela problem prespat v chatkach bude vitan uz dnes, ale v nejblizsi prilezitosti se na ne muzeme spolecne prozatim podivat aby mel kazdy predstavu.osobne jsem v chatkach nebyl ale myslim, ze by to nemusel byt problem do chatky namrknout az tam spolecne prijedem.nekde tu mam v jiznich cechach i k tomu zalozeny tema, ktery bylo naplanovano pro letosni rok, ale jaksi technicky duvody ... znate to.zkratka dam vedet a uvidime (mozna uz v zari) a kdo prijede na cemkoliv bude samozrejme vitan.delam to pro vsechny nejen pro skutrare tak kdo se umi chovat neni problem se dohodnout nejen o teto planovany akci.
728 950 720
Jarda

1000+

Reputace: 4
Skútr / moto: Burgman 650

Příspěvekod šnek » 28 srp 2008, 07:46

A myslíš už letošní září? Hrozně rád bych vás už osobně poznal a Slavonice jsou pro mne skoro "za humny" :-)
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
šnek

1000+

Reputace: 75
Skútr / moto: Honda FJS 600 Silver Wing
Tuning / úpravy: stavitelné plexi Kappa Airstream, vyhřívané hefty Saito, kufr Givi Maxia 55

Příspěvekod R1 Max » 28 srp 2008, 08:38

Tak jsem si tady přečetl, co a jak, vaše názory a rady.
Něco pro vysvětlení:
Když jsem na vyjížďce v Milovech jen tak prohodil něco o grilování, tak se pár lidiček shodlo na tom, že by to bylo prima. A já byl nadšenej, že můžu pro kamarády něco udělat. Stejně tak, jako s těma hrnkama. Rozdíl je pouze v tom, že počet hrnků byl omezený pouze datem zahájení výroby, kdežto počet lidí na grilování je omezený kapacitou mého domu a technickým zvládnutím celého grilování.
Na začátku jsem si říkal, dobrá, vím o 5-6 lidech, co už v Milovech říkali, že přijedou, tak bezva, to se dá zvládnout.Jenže se pak začalo hlásit více a více lidí a mě začala jímat hrůza, jak to dopadne.Po uvážení mých možností, jsem se rozhodl to omezit a omluvit se těm, které z výše uvedených důvodů musím odmítnout, což jsem udělal si myslím dostatečně a opakovaně.
Jestli jsem ovšem tím někomu způsobil nějaké trauma je jeho věc a mě už nebaví se věčně omlouvat.
Na SF se uveřejňují různé akce, soukromé vyjížďky a další věci a tak nevím, proč bych nemohl zveřejnit věc, na kterou se osobně moc těším i na to, že pro téměř 20 lidí chci udělat něco, na co budou snad rádi vzpomínat.
Dost se mě dotklo, když jsem se dočetl, že zvu jen vyvolené.Do háje s tímto slovem!
Jak psal Gullwi....je to o svobodě a žádná přísaha podepsaná není.
A ještě něco. Nejsem už žádnej cucák na to, abych mě zde měl právo kdo-koli poučovat, jak to mám udělat.Je to moje ryze soukromá záležitost a pokud chci udělat něco kvalitně s tím, co jsem nasliboval, tak holt musím i pár lidí odmítnout.
Rovněž zde připomínám můj příspěvek o tom, že pokud se tato první sečská záležitost vyvede, tak napříště už zařídím kemp i s chatkama, kde se nás bude moci sejít podstatně víc a uděláme třeba prase. A zde strašně rád uvidím všechny, co se budou chtít sejít.
Tak už mi lidičky neberte radost a nadšení. Nedělám to přeci pro sebe. :thinking:
Váš Max.

R1 Max

1000+

Příspěvekod petridas » 28 srp 2008, 09:14

maxi neboj na to nezapomenes!!!! :p
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod Mach.002 » 28 srp 2008, 09:20

:rolleyes:Hele kluci začíná tady být zajímavá debata. :D :D :D B)Tak by jsme si měli spíš radit a pomáhat jeden druhému a né si nadávat-řekl Mirek dušín. :D :D :D :D :DP.S. Maxi já bych si je všechny zjistil a pokutoval,ono se něco najde. ;)mějte se všichni fajn. B)
[i]Telefon:737 971 755 ICQ:232-145-320 GPS-49°50'6.400"N, 18°21'9.371"E-SOS
Mach.002

250+

Reputace: 2
Skútr / moto: BMW K 1200 GT
Tuning / úpravy: ??????

Příspěvekod Rady » 28 srp 2008, 10:40

Machu a vo tom to je ;)
Rady

2500+

Příspěvekod Eleanor » 28 srp 2008, 11:29

To by už stačilo ne? Pokud se někomu organizace srazů na tomto foru nelíbí,ať se jich nezůčastní....možnosti jsou takové a s tím holt nikdo nehne,tudíž ani Max - tak už přestaňte kritizovat ....o tom to tady opravdu není!!!!!!!! A těšte se na setkání ne?
telefon : 608 180 498 icq : 469 832 135
Eleanor

1000+

Skútr / moto: V prenatálním stádiu...JURÁŠEK!!!!!

Příspěvekod R1 Max » 28 srp 2008, 14:53

Jsem pro všema jednadvaceti. :D
Pojďme se bavit o jídle.To máme rádi všichni. ;)

R1 Max

1000+

PředchozíDalší

Zpět na Reporty 2008

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek