od R1 Max » 28 srp 2008, 08:38
Tak jsem si tady přečetl, co a jak, vaše názory a rady.
Něco pro vysvětlení:
Když jsem na vyjížďce v Milovech jen tak prohodil něco o grilování, tak se pár lidiček shodlo na tom, že by to bylo prima. A já byl nadšenej, že můžu pro kamarády něco udělat. Stejně tak, jako s těma hrnkama. Rozdíl je pouze v tom, že počet hrnků byl omezený pouze datem zahájení výroby, kdežto počet lidí na grilování je omezený kapacitou mého domu a technickým zvládnutím celého grilování.
Na začátku jsem si říkal, dobrá, vím o 5-6 lidech, co už v Milovech říkali, že přijedou, tak bezva, to se dá zvládnout.Jenže se pak začalo hlásit více a více lidí a mě začala jímat hrůza, jak to dopadne.Po uvážení mých možností, jsem se rozhodl to omezit a omluvit se těm, které z výše uvedených důvodů musím odmítnout, což jsem udělal si myslím dostatečně a opakovaně.
Jestli jsem ovšem tím někomu způsobil nějaké trauma je jeho věc a mě už nebaví se věčně omlouvat.
Na SF se uveřejňují různé akce, soukromé vyjížďky a další věci a tak nevím, proč bych nemohl zveřejnit věc, na kterou se osobně moc těším i na to, že pro téměř 20 lidí chci udělat něco, na co budou snad rádi vzpomínat.
Dost se mě dotklo, když jsem se dočetl, že zvu jen vyvolené.Do háje s tímto slovem!
Jak psal Gullwi....je to o svobodě a žádná přísaha podepsaná není.
A ještě něco. Nejsem už žádnej cucák na to, abych mě zde měl právo kdo-koli poučovat, jak to mám udělat.Je to moje ryze soukromá záležitost a pokud chci udělat něco kvalitně s tím, co jsem nasliboval, tak holt musím i pár lidí odmítnout.
Rovněž zde připomínám můj příspěvek o tom, že pokud se tato první sečská záležitost vyvede, tak napříště už zařídím kemp i s chatkama, kde se nás bude moci sejít podstatně víc a uděláme třeba prase. A zde strašně rád uvidím všechny, co se budou chtít sejít.
Tak už mi lidičky neberte radost a nadšení. Nedělám to přeci pro sebe. :thinking:
Váš Max.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
číslíčko na Maxe: 732 549 204