[quote=Gullwing]Já přiletím až ve čtvrtek a v pátek to na značky asi nedám. Navíc tu převozku už budu mít propadlou,...[/quote]
Snaha přináší ovoce Dej na modlení a zkus to... Mně zadní pneumatika příjde ve středu možná až ve čtvrtek příští tejden.Navíc s tim tehle čtvrtek jedu na servisní prohlídku a budu to tam nechávat
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
Nepojedete smerem nekde kolem Usti nad Labem? Ze bych se pridal k Vam na vyjizdku, ale jel bych jen na tu sobotu. Vecer bych chtel byt zpatky doma, takze bych se potom od Vas nekde odpojil...
No teda, kdo tohle datum vymyslel ??? Já budu vozit mé milé premilé cajzly v Práglu a se závistí myslet na obzory, ke kterým míříte s pološíleným výrazem ve xichtu !!! :p
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
[quote=Kolda]Nepojedete smerem nekde kolem Usti nad Labem? Ze bych se pridal k Vam na vyjizdku, ale jel bych jen na tu sobotu. Vecer bych chtel byt zpatky doma, takze bych se potom od Vas nekde odpojil...[/quote]
Jak rika Tomulator, z usti je Pumpa, jinak pojedeme pres Most. Kdyz nechces do Prahy, muzes pockat v Moste u tesca pred stankem s langosema, maj tam vyborny.