Tekže teda abych přispěl i já svou troškou do mlýna
V sobotu jsem bohužel byl v práci
A jelikož jsem se chtěl mermomocí zůčastnit, něceho co jsem se snažil původně zpachtovat.Ráno jsem do kolbenky vyrazil na skútru.Približně v 11:12, kdy jsem horlivě kontroloval svařence a proklínal jednu pětinu populace světa, se mi v kapse rozeřvala cihla, který řikám mobilní telefon - ještě pár gramú navíc a vozil bych ho na káře :stare:. Po přijmutí hovoru překvapivě telefon řval dál! Na druhom konci berdrátové aparatury byl bery.l a častoval mně nadávkami (ještě že jsem na to zvyklej a beru to od něj jako pozdrav
) Dozvěděl jsem se že on, MP a Gullwing se nacházejí v geografickém středobodu všeho dění naší krásné matičky ČR :thinking: že tam chybim a jesli hned neukončim práci v teple a nevyrazim za nima tak budu mrtvá vysoká
.
Jejich plán byl maličko odlišnej, než jsem původně navrhoval a tak jsme se setkaly v Trhovém Štěpánově (Prej tam kopou kanalizaci a tak byla i malinkatá endurovložka
) Z Tr.Š. pokračovala cesta do Vlašimi, kde jsem ztopil malé fopá s tim že mi nejede skútr. Odšrouboval sem sedlo nasadil z5 lanko a jelo se dál. Vzhledem k pokročilé hodině jsme se zastavily na něco teplého do žaludku v Domašíně. Tam padlo rozhodnutí pojezdit jen po okolí. Trasa byla vybraná po těch "lepších" cestách našeho okresu. Záměrně klikatá... Z Domašína do Vlašimi na Divišov, zatáčky kolem Českeho Štemberka, pak Uhlířské Janovice a zase pár zatáčkama do Sázavy.Tam jsme se rozloučili s Gullwingem, kterej hodlal vyrazit na D1 a domu. Ze Sázavy vedla cesta nás čtyř na Benešov, kde se cestou u dálnice Gullwing odpojil. Pak už jen ve třech pokračovaly do Vlašimi, kde jsem (ač je to nepravděpodobné) špatně odbočil. Na chvilku se odpojil bery.l, kterej potřeboval dotankovat. MP a já jsme pokračovaly směrem na Čechtice, kde nás dohnal bery.l. Pak jsme se staly terčem něčeho nevídaného. Něčeho co by mně shodilo ze sedla nemít na skútru kufr.V příkrém kopci si dávali závody 2 Zetory s valnikama plnejma brambor."Pilot"druhého spřežení, se domíval, že je rychlejší a prvního musí stůj co stůj předjet.Přerušovaná čára byla úctyhodných cca 200 metrů.Jenže pro 2 rozohněné Zetory to byla příliš krátká dráha
Ve finále to vypadalo jako kamióny v kopci na D1 :stare: :stare:
Když se "piloti" vyřádili a my jsme mohly pokračovat bezpečně dál, byly jsme již v Košeticích, kde jsme si daly vytouženou odpolední kávu na OFČÍM MLÝNĚ.Já nechtěl zdržovat MP a tak se po kávě rozloučil a jel nazpět domu. MP a bery.l spolu jely do širých dálek směr Jihlava....
PS:Omlouvám se všem zúčastněným že jsem je zdržoval
a že jsem se nedostavil do středobodu ...
jel.en