v 6??? to maj prazaci pulnoc ti nevi co to je stavat tak brzo ! jo nekteri uz mame pul sichty za sebou!! jo je vyjimka a tou je mojda!!! B)
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
no na šnuru vstáváme zas my o něco dříve o z brna se odjíždí už v 5 a vždycky se tam dojelo včas to muže každý potvrdit.a příští šnura bude obdobná.časy zustanou stejný jen trasa je mírně upravená.už se mi ozvaly další učastníci takže se k nám cestou přilepí.ale podrobnosti na jiným šuplíku-jižní čechy.
[quote=petridas]v 6??? to maj prazaci pulnoc ti nevi co to je stavat tak brzo ! jo nekteri uz mame pul sichty za sebou!! jo je vyjimka a tou je mojda!!! B)[/quote]
mojda je napůl Brňák B) to vše vysvětluje :p hele Gullwi, nekomentuj :cyclops:
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
[quote=Kiwi][quote=petridas]v 6??? to maj prazaci pulnoc ti nevi co to je stavat tak brzo ! jo nekteri uz mame pul sichty za sebou!! jo je vyjimka a tou je mojda!!! B)[/quote]
mojda je napůl Brňák B) to vše vysvětluje :p hele Gullwi, nekomentuj :cyclops:[/quote]
ona většina lidí v praze je dneska naplavenina a ještě k tomu z pauzova :p
Slapky, doufám že jsi se poučil z grilovačky u Maxe a nebudeš grilovat drobné maso které je moc pracné. Jak Max dával foto scoota s nákladem masa, tak u tebe bych to viděl nějak takhle :p :p :p :p :p :p
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil MikyMiky dne 17 pro 2008, 22:05, celkově upraveno 1
Tak to u nás skutečně nebude, Miky :rolleyes:! Bude guláš, i když asi ne přímo z těch vepříků z toho mopedu. Kuchaře už mám také dohodnutého. Není černý ani žlutý, je bílý, ale vaří rád... !
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...