Slapky zvazuji ze pokud tam bude na noc dobra parta, tak tam asi prespime Na chvilku si jen odskocime do Slapanic ke znamym na kafe. Uz jim delsi dobu slibujeme, ze jim ukazeme skutra a zatim to nejak nevychazi.Muzeme pak probrat cestu do Krkonos. Dofame ze pojedeme spolecne
[quote=ohka]No, to je hezké, a s kým pojedu já???? Zase sama, že? Až na Žuráň. [/quote]
\Pockas na Ostravu a povedes je
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
Rady,ale víš,že se spí na podlaze :stare:!Věřím,že parta se sjede dobrá,jen aby nám počasí přálo jako loni - pěkně venku u ohně :rolleyes:.Známé ve Šlapanicích budeš stíhat také.Však,když něco,na chatu to daleko nemáš (Pístovice?).
ohka,na Žuráni jsi za chviličku a tam bych pro tebe přijel .
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
[quote=slapky]Rady,ale víš,že se spí na podlaze :stare:!Věřím,že parta se sjede dobrá,jen aby nám počasí přálo jako loni - pěkně venku u ohně :rolleyes:.Známé ve Šlapanicích budeš stíhat také.Však,když něco,na chatu to daleko nemáš (Pístovice?).
ohka,na Žuráni jsi za chviličku a tam bych pro tebe přijel .[/quote]
Mistní se asi ani nemusi hlasit ne? Kdyz na jedno pootoceni plynu jsme tam :p
Ale nevim jestli nebude v sobotu nahodou skola
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
to Rady: Fakt jsme se domlouvali??? Mám asi okno, no není se co divit, v mém věku už na to mám nárok :p
to Mefisto: Jasně, zavedu Tě kam budeš chtít, ale asi jsi přeslechl, že když jedu z Olomouce a to je dost často, tak objevím novou cestu. Vždy jedu jinudy a pokaždé se divím. Jen manžel se po mém návratu suše zeptá kudy jsem jela tentokrát.
to slapky: Já vím, že bys pro mně přijel.
2 OHKA: Vzdyt to je krasa, takhle poznavat nasi zem a ve vysledku je to jedno, protoze vsechny cesty vedou k cili
2 PUMPA: Nejsme z cukru, ze soli :p :p
Naposledy upravil Mefisto dne 05 úno 2008, 23:28, celkově upraveno 1
[quote=ohka]Pumpa, My jsme tak jeli v dešti z Prahy a vidíš, přezili jsme. A to jsem jela na padince, čili průměr cestovní rychlosti 50km/h. :p[/quote]
tak v tom pripade si pripravim pod sedlo moji kombinezu z liedlu proti desti a jeduuu ikdyz budou padat trakare :cyclops:
[quote=Mefisto]Mistní se asi ani nemusi hlasit ne? Kdyz na jedno pootoceni plynu jsme tam :p
Ale nevim jestli nebude v sobotu nahodou skola [/quote]
Samozřejmě,Mefisto,seznam je jen pro hrubý přehled,vítaný je každý účastník přihlášený - nepřihlášený :rolleyes:.
A když bude v sobotu škola,přijedeš navečer.Dlouhou vyjížďku dělat nebudeme.Vždyť Pumpa a Cyclops toho po té štrece budou mít plný brejle :thinking:!
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
[quote=ohka]to Rady: Fakt jsme se domlouvali??? Mám asi okno, no není se co divit, v mém věku už na to mám nárok :p
Dame na chate caj na zahrati a do Slapanic je to pak uz jen kousek. Myslim, ze stejne pojedes pres Vyskov.
Jinak jsme se domlouvali, ze pojedeme spolecne do Krkonos.