[quote=Marťas33]hoďte tady někdo zprávu jestli se dá do těch mojích fotek dostat..dík :stare:[/quote]
V zadnem pripade ne :p
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
:cyclops:Slapky promin já sem celou cestu poslouchal radio a v Chomutově mě klekla baterka a pak sem zapoměl jinak dík všem kterým sem dělal batužek :rolleyes:
[quote=Marťas33]TOMBOY heslo je ohka a já mám taky něco snad se to povedlo fotky na http://fotoalba.cz/hlavatymar. heslo martas neco jsem musel ořezat protože by to nevešlo leda až za 14 dní [/quote]
Marťas a dělal jsi vše podle návodu? Použil jsi správně fotoalbanahrávač? Nejdříve si ho stáhni a pak pomocí něj tam vkládej fotky. Ani je nemusíš upravovat. Nahrávač si je upraví sám.
PS: jo a někdy to docela dlouho trvá než se otevřou fotky v albu. Chce to trpělivost, nebo jiný fotoalbum.
Naposledy upravil ohka dne 17 dub 2008, 12:08, celkově upraveno 1
[quote=ohka][quote=Marťas33]TOMBOY heslo je ohka a já mám taky něco snad se to povedlo fotky na http://fotoalba.cz/hlavatymar. heslo martas neco jsem musel ořezat protože by to nevešlo leda až za 14 dní [/quote]
Marťas a dělal jsi vše podle návodu? Použil jsi správně fotoalbanahrávač? Nejdříve si ho stáhni a pak pomocí něj tam vkládej fotky. Ani je nemusíš upravovat. Nahrávač si je upraví sám.
PS: jo a někdy to docela dlouho trvá než se otevřou fotky v albu. Chce to trpělivost, nebo jiný fotoalbum. [/quote]no možná jsem to tam dostal úplně jinak.když to otevřeš tak tam je v rohu v pravo ppřezdívka ta zní:hlavatymar potom heslo to zní martas a hned vedle vpravo je čtvereček: přihlásit až to provrdíš tak klikni nahoře na moje fotky a ono se to otevře.zvolil jsem nějaký blbý postup ale funguje to.příště to raději pošlu někomu mejlem.jinak bych se ztoho zcvoknul :p
i já v pohodě!! a fotky super!! napočítal jsem 24stroju jestli jsem dobře viděl to je parádní číslo... tolik skutru,většinou maxíku v jedné chatě to muselo bejt dobrý pokoukáníčko.Štve mě mooc že jsem nebyl.moje smula
Doma už je vysněnej skutr Gilera Nexus 500ccm. Tak už čekám na to jaro!!
zdravim vsecky tak sem se konecne dosral na net. vsechny fotky jsou super jako celej srazik tet si zakladam fotoalbum tak hodim taky nejaky fotky slapky a kiwi dekuju bylo to suuuuuuuupppppeeeeeeeerrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo bylo to super a díky vám jsem měl pocit, že to lítání okolo toho nebylo zbytečný a jsem rád, že to dokážete ocenit poděkováním. Což mě opravdu udělalo radost. Kolikrát něco pořádám a ještě abych tam ty lidi dovez :thinking: takže vás všechny zase rád uvidím
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....