Nechci reagovat úplně na každý příspěvek. Ale pomalu končí demokracie.
Potencionální zájemce uvádím v p1. příspěvku.
1. Potřebuji vědět v kolik se pojede v pátek. Podle toho určím, kde se bude z pátka na sobotu spát.
2. jak se bude spát. Zatím je to tady od "na divoko", po penzík. Na divoko se mi nechce protože si večer prostě chci umejt tu spocenou pr*el.
Cenově se kemp zas tak moc od penzíku neliší i když pro mě kapku zhejčkanýho je i kemp dobrodružství,..
Potřebuju to však rozlousknout, páč jedu zejtra na chajdu, kde mám tábornický vybavení. Tak abych si to kdyžtak přivezl.
3. Jídlo absolutně neřeším. Buď si koupím něco v supermarketu nebo půjdu do hospody. Podle většiny.
Můžu vzít i vařič a takový ty sračičky jestli chcete imitovat skautskej oddíl
4. V pátek pokud se vyjede třeba ve dvě tak můžeme spát až v Rakousku. Pokud třeba až po čtvrtý tak asi ještě někde u nás na hranicích. V půl osmý už je večer tma a to jezdím nerad
Co se týká kilometrů, tak jen cesta k paní Embacher,(kde by šlo třeba v sobotu taky přespat) je 500km. Tudíž počítám, že pátek 200km+. V sobotu ježděníčko 400km. Neděle nějaký zájmově obzvláštněný přesun domů. Celkem cca 1000km
5. Upozorňuji, že se nejedná o klasický ožírací sraz. Cesta je cíl! Asi na tu sobotu ani nestanovím nějakou pevnou trasu ale spíš určitý rámec. Pak se dohodneme podle počasí a vůbec jak se nám kde bude líbit. Zastávky a kochání panorámatama jsou samozřejmostí. Nemám ale zatím v plánu delší prohlídku nějaké pamětihodnosti. Otázkou zůstává třeba výlet lanovkou na nějakej kopeček. To se uvidí operativně.
6. Vracím se vlastně k bodu 2. Ubytování chci objednat dopředu. Tedy pokud kemp, tak bych rád věděl dopředu zvolil který aby jsme ho pokud možno lehce našli. Pokud penzion tak ho objednám předem. Nerad bych pak ve tmě někde bloudil a něco sháněl. Proto potřebuji nějaké Vaše závazné vyjádření.
7. můžu se také na organizaci vykváknout a řešit to můžem až v pátek někde, kde se sejdeme. Nechci z toho dělat školní výlet,..Já jsem ale konzervativní a rád mám věci zařízené dopředu