Jo, jo - teď jsem se vzbudil, spal jsem 10 hodin a to už se mi hódně dlouho nestalo !!! Ale cítím se jako nový. A za to vlastně můžu poděkovat vám všem, vy bando jedna. A tak, jak se říka pěkně česky - DANKE SCHÖN !!!
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
S fotkama moc spokojenej nejsem, tohle pocasi foceni nepreje. Dole u zeme je malo svetla a obloha je diky mrakum presvetlena, pak to vypada jak to vypada, bila prepalena obloha a tmavy zbytek. Ale jsem rad, ze se vam libi.
Myslim,si,že většina z nás nejsou žádný odborníci na foto.Jsme rádi,že seš schopnej s sebou tahat takovou pěknou mašinku na focení a fotit co to dá a rychle to sem nacpat:D
venca píše:Eleanor,pěkná přilba a pěkné fotečky .Vidím že počasí vám moc nevyšlo
Děkuji,jsem s ní spokojená - pokud se mi v ní neshrne kukla....to je bolest jako blázen ještě dneska! A počásko nám nevadilo,chvílemi bylo i sluníčko,takže jsem zjistila,že mám sluneční clonu do půli očí....docela defekt!
Taky vám všem děkuji za bezva sobotu,která vyšla nad očekávání dobře,jen pří návratu nám okolo Plzně trošku zapršelo,ale to už se nepočítá.Najeto kolem 350km a moc se těšíme na Poděbrady,bo už konečně slibujou luxusní počasíčko PÁR FOTEK