V pátek jsem zavolal Maxovi na Seč, že se pojedu projet a zastavím se u nich doma na pokec. Slovo dalo slovo a já se domluvil s Maxem, že přijedu na víkend a někam se spolu podíváme a večer něco málo ugrilujeme. Takže jsem ráno skočil s Janou na scota a hurá na Seč. Cesta byla dobrá a tak jsem to mazal a místo abych odbočil na Seč, tak jsem stál u Krakena u chaty ve Frýdnavě. Vzal jsem to trochu obklikou a kolem oběda jsem byl na místě. Po obědě jsem s Maxem vyjel na malou projížďku okolo přehrad a po okolí. Dámy se sebraly a šly se kochat do Pardubic po obchodech a tím jsme měli volnost, protože sebou vzaly i malého Minimaxe. K večeru jsme dorazili zpátky na základnu(na barák) a šlo se připravovat něco málo k jídlu na grilu. Max už měl maso naložené a Martina připravené brambory, salát, něco na spláchnutí mastného(vínko) a mi si došli na dvě točené a pár kousků vzali sebou. Jako vždy toho nebylo zrovna málo a tak toho dost zbylo prý ještě na snídani. Jenže když se všichni uložili ke spánku, tak Max dostal nápad ještě něco před spaním zbodnout a dopadlo to tak, že jsme to doslova sežrali všechno a na ráno tam byla jen mastná mísa. Neděle na Seči byla slunná ale pěkně větrná. Cesta domů byla peklo, lítal jsem po silnici jako hadry na podlahu ale ustál jsem to a z Prahy do Děčína to byla už pohodička. Za víkend najeto 670 km. Maxi a Martino díky a poděkování Minimaxovi za zapůjčení jeho pokojíčku.
pár fotek: http://sb650.rajce.idnes.cz/Sec/