Pro vaši příští motivaci přikládám pár fotek z našeho včerejšího výletu s Brlozníkem Trasa Jičín (Turnov)-MB - Kokořín - Mělník - zdymadlo Hořín (Vraňansko - Hořínský plavební kanál). Bylo to super
Ahoj pojedete někdo na skůtršňůru do prahy ? Mi pojedeme z liberce tak by jste se někde mohli přidat ? nebo mi by jsme se mohli přidat mi k vám šlo by to ? no kdyžtak se víc dovíte na mých stránkách dik a dejte vědět http://motorkariliberec.webnode.cz/
Na skútr šňůru bohužel nejedu,kamarád slaví v sobotu narozeniny a tak jedeme tam.
Jinak já bych viděl vyjíždku třeba na bobovku v Janově. Minule pršelo a tak jsme tam nejeli, ale rádi bychom se tam vydali. Nebo co třeba Relax park Pec pod Sněžkou
Romane, my jedeme jenom do Prahy a po Praze, Slapy ne, na to nemáme čas. Tak pojeďte taky tak a narozky stihnete, zřejmě jsou až odpo, a to stíháte, co? Jinak Tvůj návrh si píšu na příští víkend!
V poslední době jsem několikrát u nás potkal někoho na maxíku. Bylo to i na takových zapadlých silničkách, že to snad nemohl být někdo z daleka. Pokud se tu na fóru "náhodou" vyskytl ještě někdo od nás z regionu, dejte o sobě vědět, ať tu o sobě víme