Tak všechna konkurenční fóra v sobotu vyrážejí a mi přeci nebudeme sedět doma,néééé??!!!
Naplánoval jsem vyjížďku na celý den a s ohledem na slibovaná tropická vedra.(Proto do hor )
Sraz v 8.45 ve Středoklukách, v 9 odjezd, další bude 9.30 Shell -Mělník(já se přidám v Mělníku, nebo se pro mě můžete stavit až pojedete ze Středokluk ) Další naše trasa - Ml.Boleslav,Bakov n/Jiz. Kněžmost,Kamenice, Kost,CHKO Český ráj-Hrubá skála,Semily,Vysoké n/Jiz,Kořenov,
Hejnice,Frýdlant(povinné tankování,pokud nemáte EURA)-přejezd do Polska-Bogatynia,Jasna Góra,Sieniawka, - přejezd do NDR - Zittau,Eichgraben,Luckendorf,Jonsdorf,Waltersdorf,- přejezd do čech - Dolní Podluží,Rybniště,D.CHřibská,Jetřichovice,Srbská Kamenice,Karlovka,Žandov,Česká Lípa,Mimoň,Hradčany,Doksy(Máchovo jezero),Dubá,Mělník. Rozloučení s líbáním opět na Shellce.
Celková délka trasy dle navigace 375 km. PLAVKY SEBOU !!!!!! předpokládám že je použijeme!
Pokud se bude chtít někdo přidat na trase, můžete mě kontaktovat, budu na telefonu i za jízdy!!!(Když už ten startcom stál takovej ranec )
Kdo máte PMR, tak berte sebou a nezapomeňte dobít baterky
P.S. Můžete sem někdo podle toho itineráře udělat mapu s trasou? Já to neumím