APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Po obědě ? Loni to asi bylo dřív ! Byl jsem tam a moc se mi to líbilo. Kdybych se chtěl přidat i letos, jen na odpoledne by to pro mě byla honička . Ale to je předčasné...
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
[quote="jirka1084"]Hlavně at jedeme v klidu a stavíme se někde na oběd........... Taky bych to viděl radši v klidu a s obědem , ale nějakým lehkým..třeba turek a palačinka
Cis Fis pánové.Já začínam svých prvních 1000km v kuse.Vyjíždím už v pátek ráno,takže za Metancity - Porubu dorazím s Adršpachu až na parkoviště v Seči.Bohužel 58km/hod.(GPS) maximálních,je pořád jen 58km/hod.A jak tady čtu,jaké máte stroje,brzdit vás nebudu Každopádně se těším na setkání s váma všema.Jen mám obavy z toho,že až uvidím toliko krásných a silných strojů po kupě,budu mít v hlavě jasno,co budu chtít najít na vánoce pod stromečkem. .
Naposledy upravil jakattara dne 17 zář 2009, 22:25, celkově upraveno 1
jirka1084 píše:Hlavně at jedeme v klidu a stavíme se někde na oběd........... A co tenhle víkend nezajedem někde, třeba Kohutku co vy na to.......
No tak Kohutka vyšla a ještě aby klapla Seč.Pokud se pojede vrchem směr Opava tak bych se připojil na smyčce nebo na Opavské.Hoďte tady nějaký plán cesty ať máme čas se ještě dohadovat Třeba Jirka by mohl být vedoucí jezdec...má v tom praxi no ni??