Takže AHOJ lidičky v novém vlákně týkající se grilování a hlavně setkání na Seči v roce 2009. Jak již bylo několikráte řečeno, jsou-li na začátku Šlapanice, na konci bývá Seč. Loni se to mimořádně podařilo a myslím, že letos , kdo se chce konečně setkat, přijede. Tentokráte, oproti loňsku, budou malé změny, ale myslím, že jen k dobru zúčastněných. Vzhledem k tomu, že letos nechci omezovat počet účastníků, mám dopředu zamluveno trošku jiné, ale dle mého soudu, ještě lepší ubytování, jak loni. Jinak náplň našeho setkání se téměř nemění. Pro ty, co loni nebyli a nevědí, mám malé vysvětlivky: Sraz všech zúčastněných bude tentokráte vzhledem k počtu účastníků po poledni na parkovišti na náměstí v Seči. Loc: 49°50'51.544"N, 15°39'27.568"E
Do ulice, kde bydlím, bychom se nevešli. Na náměstí je restaurace BESEDA, kde je velké venkovní sezení a tam se všichni vejdem a dáme základní řeč.
Po nezbytném občerstvení a jiných propriet, které jsou člověku vlastní, bude následovat vyjížďka ( ODJEZD NEJPOZDĚJI VE 14.00 hod.), jejíž směr a cíl si nechám jako překvapení. Bude do 40 km. Pak se přesuneme do místa určení, kde se ubytujete a zbytek bude na vás. Další věci upřesním, jak bude možné. Slíbil jsem prasátko a tak mi ho snad pomůžete sníst. Prostě.....nechte se překvapit. Co se týče ubytování, tak tentokráte jsem se rozhodl neomezovat počet účastníků a najít jinou ubytovací kapacitu a volba padla na toto: http://www.autocamp.estranky.cz/stranka ... ce-o-campu
Kapacita je dostatečná a cena myslím za chatky nebo pokoj dobrá. Restaurace v místě a vzhledem k pokročilému datu, bude asi jen pro nás. Chatky i pokoje jsou 2 - 4 lůžkové, takže volnosti rozhodování se meze nekladou.
S majitelem jsem předběžně dohodnut.
Takže lidičky a příznivci SF a scootů vč. jiných: Seč se koná -
26-27.9.2009
Seznam:
Max,Martina(kuřecí),MiniMax
Dědek
Jirmal
Polda+Jane(kuřecí)
šnek
Tomulátor
Jirka 04 - vyjížďka + večeře
Miky+Míla(kuřecí)