Tak sedím doma před počítačem a pročítám to vlákno. Spousta lidiček už napsala, že si objednala chajdu či pokoj. Ale aby v tom nebyl zmatek, tak vyzývám ostatní, aby tak učinili, nebo mě do soukromé zprávy na SF napsali, že to chtějí zařídit a já tak učiním. Bylo by dobré se navzájem i domluvit mezi sebou a obsadit chatky do plna. Zatím kapacita určitě stačí. Takže....meze se nekladou a kdo chce, ať mi písne, a já to u Frise zařídím. Těším se na vás bando.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
Ahoj Maxi, připiš prosím i mě do seznamu, rád bych vás ještě všechny na konci sezóny velkých srazů viděl a zažil tu supr atmosféru scootího hemžení (a také musím podpořit malorážky a trochu pozvednou zvukovou kultúru v obcích na trase ). Beru stan, protože bude krásné babí počasí. ( snad ho tím přivolám )
Mám dotaz, je tu někdo, kdo by se se mnou podělil o pokojík? je mi jedno, kolika lůžkový bude. jak si vzpomínám, tak loni jsem šla spát až v 5:30, takže jsem si postele moc neužila.
R1 Max píše:Ubytování pro Slapkyho,Ohku a Balu zařídím. Dejte si navzájem vědět.
Maxi já ti taky posílal SZ doufám že mě tam někde umístíš je mi jedno kde,hlavně když nebudu spát na chodbě.Tam by mě mohl pošlapat Dbar a to bych asi nepřežil.
R1 Max píše:Ubytování pro Slapkyho,Ohku a Balu zařídím. Dejte si navzájem vědět.
Díky za to ubytování Maxi. Já jen doufám, že se už nic nepředvídaného nestane, páč mám stále problémy s pneumatikami. Dnes se mi na zadní udělali véééélikááánskééé bubliny a tak mám teď zlatíčko v servisu a musím honem koupit novou.