Dobré ránko kamarádi,
tak i já se přidávám k celému zástupu děkujících....nehodlám se opakovat,nicméně Maxi....opravdu klobouk dolů,co vše jsi dokázal zorganizovat,jak dlouho jsi se přípravdou musel zabývat...do toho se našli i jedinci,kteří se ani neodhlásili....máš prostě pevné nervy,je vidět,že oplýváš organizačními schopnostmi a ještě k tomu všemu nám připravit tak příjemnou vyjížďku s hladkým průběhem (za což děkuji i ostatním,kteří se na tom podíleli - Poldu zmiňovat nebudu,ještě by si něco o sobě mohl myslet....
)....též oceňuji večer plný zábavy....no,myslím si,že příští ročník bude po referencích ještě hojnější účast,tak se začni psychicky připravovat....
Chci poděkovat i Martině za hrneček....teda spíš hrnek. Putovala jsem ze srazu rovnou do práce na noční,takže mi káva alá kýbl přišel vhod!
Akce byla opravdu vydařená i přes občasné " zakolísání " některých nováčků (?) v koloně....bohužel někteří stále ještě podceňují čtení pravedel jízdy v koloně a našli se tací,kteří to svým ježděním kazili..... vrcholem bylo vytlačování do protisměru....to jsem i já měla z pozice baťůžku co dělat,abych nevypěnila. Nicméně večerní zábava tyto nepříjemné dojmy předčila a celý srazík se opravdu povedl.
Maxi,ještě jednou díky!!!! Máš můj obdiv!