A to já jedu v pátek ráno do Vodňan na firemní poradu (430) a v sobotu na Seč, už máme sraz na pumpě za Veselím n L. se šnekem a Balů.... hurá to bude krása....
Buráček 650 a PAVíček Maxíček - stříbrný, Maxia 55, strobo, sirenka, hefty - mazlyck SOS - 49°47'48.417"N, 18°28'30.398"E
Za celou dobu tohoto vlákna jsem čekal, že se ozve admin, ale nestalo se. Už jen proto, že jsem použil jeho doménu Skutrfora k jednání a propagaci na radnici a to bez jeho souhlasu. Snad mi odpustí, ale bylo to k dobru. Tak ho tímto vyzývám.....nechceš kurňa přijet?
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
Maxi, já myslím, že je to vyladěný, dohlíží na to jak Kraken, tak ostatní a určitě spolehlivě předávají informace sem To víš, tady se vše hned rozkřikne a žene se to napříč všema forama ..tomu se neubráníš
Je dopsáno do seznamu. Ale k večeři už asi budete mít kuřecí plátek s oblohou, poněvadž kolena už jsou naložena. No ještě uvidíme. Když někdo účast odřekne, tak kolena budou. Já to pak musím v pátek ještě nějak dopočítat.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
Maxi , tak s tím si asi nepočítal že to budeš muset ještě tolikrát přepočítávat a než to zase spočítáš ,tak je zase všechno jinak a mužeš počítat znovu.
Zdárek Maxi..tak sa zastavím na Seči..na vyjížďku to síce nestihnem ale do kempu prídem..dúfam, že ma tam pustia ubytovanie a večeru nepotrebujem.. je možné že sa pridá forman a lenichka..uvidíme